Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa w miescie prawdziwa

czy nosi sie jeszcze spodnie w butach?

Polecane posty

Gość ergot
Nie, teraz w butach sie nosi paste do zebow.

ja tez nie uwazam by to byla wiocha, tym bardziej, ze jestem zmuszona tak chodzic.....z jednej prostej przyczyny-nie moglam znalezc w sklepie dobrych kozaczkow dla mnie!! wszystkie byly za szerokie....

ja też nosze bo rurek sie za chuja wacława nie da na kozaka naciągnąć :O :P :D i wali mnie czy to wiocha czy nie wiocha - ja sie cudza opinią nie przejmuję :D

Gość wiocha rurki a na nie najmodn
najmodniejsze w tym sezobie buty ala kalosze ze swiecacej skory to jest najmodniejsze teraz

Gość masz chyba najmodniejszy mózg
w okolicy, kochana :D

ja tez mam bardzo szczupla lydke, ale nawet ten fakt nie jest w stanie \'\'zmusic\" mnie do wlozenia spodni w buty :D poza tym nie lubie chodzic ubrana jak wszyscy ;) poza tym kocham dzwony, rurki zakladam tylko do szpilek:P

hmmm ja nosze bo dla mnie to praktyczne nic bardziej nie estetycznego niż zamoknięte nogawki do kolon...

Gość nie akceptuję tego trendu
dzwony i tylko dzwony, żadnych rurek w kaloszach

ale macie problemy... kupcie albo szerssze spodnie albo wezsze buty a nie narzekacie ze sie nie da wsadzic spodni na buty....:/

ale macie problemy... kupcie albo szerssze spodnie albo wezsze buty a nie narzekacie ze sie nie da wsadzic spodni na buty....:/

Gość frent
czy jak w tym roku beda modne zlote legginsy, to tez kazda laska bedzie je nosic?

Gość czasem to czasem tamto
nie nie noszę, bo kiedys przeczytałam na kafe, wypowiedz specjalisty ze to wiocha. teraz noszę tylko szerokie, wielkie, spodnie dzwony z dyndającymi nitkami, które właża mi pod podeszwę jak sie przemieszczam oraz zasysają brudną wodę i śnieg z chodników. Dzwony rządzą. A jak zakładam moje stare niemodne obrzydliwe rurki podkreslające figurę to najpierw je moczę i na mokro naciągam na kozak i tak schną, bo kto to widział żeby rurki w kozaka pchać.

Gość tylko kozaki i oficerki i do
seksownych spodni

Gość teraz co druga
zapierdziela tak ubrana

Gość evita_peron
może i co druga, ale wersja "spodnie w butach" to przecież nie zawsze to samo...można się wyróżnić jakimiś ładnymi butami typu http://www.schaffa.pl/produkt29,1.html jeszcze z fajnymi spodniami, albo rzeczywiście zginąć w tłumie ubranych w tym samym nijakim stylu...