Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagrzybionaaaaa

globulki na grzybice

Polecane posty

Gość zagrzybionaaaaa

czy sa jakies bez recepty

Gość gałki propolisowe

Gość zimorodekkkk
a jeszcze jakies? te galki to chyba nie na grzybice sa.

Gość zagrzybionaaaaa
dzieki a jeszcze jakies?

przecież nie użyjesz wszystkich na raz ;) weź vagical, a zewnętrznie clotrimazolum. to zaleczy, niestety nie ma leków bez recepty, które wyleczą. radzę udać się do gina i on przepisze inne, po tygodniu będzie z głowy

Gość zagrzybionaaaaa
ja chce tylko profilaktycznie bo mam okres i panicznie boje sie nawrotu grzybicy. Juz mialam jeden nawrot podczas okresu. A kiedys zrobilam tak ze mialam 2 globulki jeszcze na recepte i jak mialam okres to zastosowalam i grzybicy nie bylo. clortimazolum mam i smaruje ale to za malo , mam tez dosutne leki ale chce cos jeszcze dopochwowo

Gość zagrzybionaaaaa
up

jak masz okres to nic po globulkach bo nie zdążą się wchłonąć zanim krew je wypłucze, więc to nie ma sensu skoro grzybica nawraca niech lekarz da mocniejsze leki, są takie co się łyka chyba dwa razy na dobę przez 1 dobę po 2 tabletki (tylko 4 tabletki) i grzybica idzie precz a może coś z twoją dietą nie tak, że powraca? albo na basen chodzisz czy cuś

Gość zagrzybionaaaaa
zawsze cos zostanie. Mialam juz silne leki , bardzo pomogly,zero objawow mysle ze grzybica poszla precz hehe ale dzisiaj dostalam okres i boje sie ze wroci , czytalam ze czesto sa nawroty podczas okresu. Ja mialam 1 nawrot.

Gość zagrzybionaaaaa
nie jem slodyczy , nie chodze na basen , bielizna bawelniana , w domu chodze tylko w dresie luznym, nie uzywam tamponow ,

Gość ALBOTHYL
Albothyl jest bez recepty,to globulki 6 sztuk,jest drogi,bo kosztuje okolo 34 zl. Na noc zaklada sie jedna globulke przez 6 dni.Chore zagrzybiale tkanki sa wydalane w postaci bialych nieczystosci,wiec prosze sie nie wystraszyc.Polecany takze w niewielkich nadżerkach,stanach zapalnych Latwo sie aplikuje,pachnie troszke jak globulki propolisowe,ale inny ma sklad i nie piecze po zaaplikowaniu do srodka tak jak w przypadku globulek propolisowych.

Gość nie jest dobrze
A Vagical? I zewnętrznie Clotrimazolum? Wydaje mi się, że mam jakąś `lekką` grzybicę ponieważ objawy mam tylko w dni płodne (`twarożek` śmierdzący, kwaśny, ostry smród) Natomiast około dni niepłodnych znika (a grzyb zaawansowany to chyba raczej przez cały cykl jest). Do lekarza narazie nie idę