Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaaa

moj pies boi sie

Polecane posty

petard, jest maly, zal mi go... serducho jej wali :(

Gość bla bla bla bla bla bla
moj tez, raz wlazla ze strachu pod szafe i nie mogla wyjsc bidula

moja poprzednia sunia tez sie bała, obecna nie zwraca wogóle uwagi :D idź do weta i poproś o specjalne środki na uspokojenie - naszej pomagały zawsze :D

mozesz isc z nim do weterynarza na zastrzyk uspakajający ale najwazniejsze to byc przy nim,to wiele dla niego znaczy

Gość przerwa miedzy palcami 15
:( biedny owin mu uszy szalikiem i idz jutro do wterynarza zeby przepisał srodki uspokajajce dasz mu w sylwestr

Gość
moja suczka bierze środek uspokajający, bo na dźwięk petard dostaje jakiejś histerii - cała drży, ma ślinotok etc.

Gość hooliganka80
Koniecznie idz do weta po środki uspokajające,to poważnie moze sie odbić na jego zdrowiu.

mysle, ze bedzie ok... tylko latala po domu,a tu nagle do mnie na kolana... pies ponoc slyszy kilkakrotnie glosniej od czlowieka... na widok jedzenia jej przechodzi heh :D

ja kiedys miałam pieska ktory tez strasznie się bał.. ( a raczej bała bo to suczka) wchodzila pod stół albo pod lozko i cała się trzesła :( tak jak juz poprzednicy doradzali- do weterynarza po tabletke na uspokojenie i najlepiej byc z pieskiem w jakims pomieszczeniu w ktorym najmniej slychac hałas, głaskac i mówić do psiaka, powinien jakos przetrwac.

no a moja obecna sunia nie boi się dosłownie NICZEGO może koło niej petarda wystrzelić, odkurzacz po niej jechać, suszarka do włosów, no po prostu nic nie jest w stanie jej wystraszyc a małe to to i takie niepozorne :D

aha a poprzedniej suni dawaliśmy czasami pół tabletki RELANIUM takiego dla ludzi normalnego :D pół tabletki bo ważyła 6 kg i wet tyle zalecił ;)

moja bestyja też się boi ;) Mama zawsze jej wtedy opowiada o Szariku :D :P ...jak zaczynają strzelac, to włazi mi pod biurko... a na dworze, to w ogóle tragedia- załatwi się szybko i dawaaaj! do domu... (oczywiście moje psisko, nie Mama ;) )

Gość a guuuu guuuuu
moj sie boi ale tylko odkurzacza

Gość ibupron
włącz mu jakąś bajkę na TV

Gość
heh - moja druga suczka dokładnie tak samo - straszny gieroj, brak reakcji na zagrożenia :D

moja sie ustawia z tylu odkurzacza bo lubi jak jej to powietrze w mordkę wieje :D a po kąpieli biegnie do łazienki i szczeka dopóki nie wezmę suszarki i jej nie wysuszę :classic_cool: ma długie włosy i chyba sama wie , ze lepiej i szybciej suszarą :D

Gość takie małe ostrzeżenie
pilnujcie swoich piesiulków, bo z nowym rokiem zawsze jest więcej zagubionych psiaków co uciekły na dźwięk petard i błąkają się potem przerażone nie mogąc znaleźć drogi do domu :(