Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzybcyiWsciekli

nie mam zęba help

Polecane posty

nie mam zeba. co mam zrobic? dodam ze korzen sie do niczego nie nadaje. ile bedzie kosztowac i jakim sposobem mi mogą wstawic ząb? piszcie prosze

Gość ghjjkh
Zależy gdzie.U mnie to kosztuje ok 100 zł,ząb przyczepiany jest do sąsiednich takimi jakby haczykami

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
poradzić sie lekarza...on wie co można zdziałać...most, implant sa różne rozwiązania...wydatek..cóż liczony w tysiącach...bo coś jak pisała poprzedniczka to się jedynie tym czasowo nadaje i wyglądac dobrze na pewno nie bedzie...no i pytanie który zab bo co innego jedynka dwójka a co innego np 6

szóstka górna. bo mi proponują implant za 3000:/ most ktoregos robic nie chce, i sztuczna szczęka wyjmowana. aha i dodam ze nie mam zbyt duzo pieniazkow. a gdzie Ci robią za 100zł??

Gość nie martw sie
przecież górnej 6 nie bedzie widac ze nie ma, zeby po usunieciu korzenia sie zsuna i ubytek bedzie mniej widoczny. A kiedy bedzie Cie stac to wstawisz sobie zabek:)ale uwazam ze nie bedzie to konieczne:)ale idz jak najszybciej do dentysty usunac korzen.Pozdrawiam

Gość KAROLINNA.AA.
co za odpowiedz ze nie ma sie martwic bo nie bedzie widac-owszem, moze i nie bedzie widac, ale za jakis czas zeby zaczna sie przesuwac, bo bedzie caly czas ta dziura po szostce i wtedy dopiero bedzie to ladnie wygladalo. mojej kolezance przez wlaqsnie ,,bo nie widac,, rozsunely sie ,, zebiska i wyglada jak zaba.

Gość idz sie lecz
karolina hahaha nie dołuj dziewczyny

munia 1990 mogą Ci najpierw zrobić wkład korzeniowo-koronowy złoty albo jakiś tańszy a później założyć koronę na to , a jeżeli korzeń sie do niczego nie nadaje to mogą Ci włożyć cały implant :) koszy są dość duże. Jeżeli chodzi o implant to nawet rzędu kilkuset złotych ... a wkład i na to korona to mniej :)