Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabella222

Co myslicie o ludziach ktorzy..

Polecane posty

Gość Izabella222

Spia do poludnia ,nie pomagaja w domowych obowiazkach, nie chce pracowac , studiuja zaocznie, i caly dzien siedza na kafe To jest po krotce opis mojej osoby Jak chcecie wiedziec cos wiecej to piszcie co Czekam na opinie

Gość sfdsfsfd
mój też! hahahahaha Dziś sobie myslalam że nawet w Wiglię tu siedziałam :O i przez to zupelnie nie czułam magii świąt jestem leniem

Gość raaaauuuuuuu
musisz miec nudne zycie strasznie:(

Gość Izabella222
Jest mi dobrze siedzievc w domu ale do pracy bym poszla i nie lubie rano wstawac Boje sie isc do pracy do biura bo mysle ze sobie nie poradze Juz w jednej pracowalam jako recepcjonistka tylko miesiac ale mnie wygryzli stamtad Teraz mam obawy przed kazda biurowa praca

Gość pilnik szklany
a ja tez spie do poludnia (no moze nie do południa, 9-10), ale pracuje w domu, takze nie musze sie zrywac skoro swit :) ale w domu porządek musi byc, nie ma bajzlu, także jestes leniem i wez sie do roboty :D

Gość pilnik szklany
pracuje w domu, w sensie, ze taką mam pracę, która moge sobie spokojnie w domowych pieleszach wykonywać :)

Gość Izabella222
Pilnik czy moge spytac czym sie zajmujesz?

Gość pilnik szklany
robota papierkowa, przy kompie, ale nuda wieje, także szukam czegos, zeby sie wylonic z domu w koncu, ilez mozna siedziec w tym domu :D