Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nudno

HORRORRRRRRRRRRRRR

Polecane posty

Gość gabitwnty-one
Najlepsze są te na któe boisz się patrzeć, bo nie wiesz co się zaraz może stać. Ring, Siedem

dzieki za wsytzkie propozycje :) jednak wiekoszosc z tych filmow widzialam i jakos nie zrobily na mnie wrazenia :) ja chyba potrzebuje jakiegoas horrorou ktory niezle mna wstrzasnie. Nie widzialam jescze Lśnienie i skoro mowicie ze to fajny film to chyba sie skusze :)

Gość a możee
"Inni"?

Gość Mysle iz ...
Blady strach czy jakos tak .

Gość nienawidze horrorów

"Inni" widzialam, ale przyznam ze nie zaklasyfikowalabym tego jako horror

Gość uwielbiam horrory
Lśnienie najstraszniejszym horrorem? :D Owszem swietne kino ale litosci, tam nie ma czego sie bac. Za to żonka glownego bohatera dzialala mi na nerwy, tez bym sfiksowal majac u boku takie babsko :D

Gość Maryszka23
jestem maniaczką horrorow, moje ulubione, te ktore pamietam to: Teksańska maakra piłą mechaniczną Poczatek Smakosz I Piła 1 2 3 Labirynt Fauna Plaga Fragile Sillent Hiil Mroki Lasu Egzorcysta Dom woskowych ciał Tunel Hostel The Shutter (przerazajace zakonczenie brrr) Martwa cisza Głosy i jeszcze wiele innych zapewne, ktorych w tej chwili nie pamietam

Gość nie lubie sie bac
teksanska masakra pila mechaniczna jest beznajdziejna podobnie jak dom woskowych cial, obcy, oszukac przeznaczenie wszystkie czesci, smakosz, duch, the ring, halloween, a horrory typu jason, laleczka chucky i koszmar z ulicy wiazow sa bardziej oblesne i glupie :| egzorcyzmy emili rose dzialaja na psyche zwlaszcza jak sie ktos obudzi o 3 w nocy ;P

a ja mam pytanko... czemu piła mechaniczna czy hostel to horrory?? Przecież tam nie ma nic o siłach nadprzyrodzonych (przynajmniej tak mi sie wydaje bo nie oglądałam filmu a jedynie znam jego fabułe:P)... przecież to powinny byc thillery...