Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA E

Kolega męża mnie podrywa.

Polecane posty

Gość Efkaaa
??????I co dalej z tym podrywem?

Gość Ewa koleżanka
No właśnie, ciekawy temat się zapowiadał, a tu... nic?

ja bym wpieprzył jakby obmacywał moją kobietę... a niektórzy są zazdrośni o rozmowy nawet... ja tam zawsze jak jakiś facet patrzy sie na moją myślę sobie " tak tak możesz sobie pomarzyć oni i tak nie będzie twoja" ... a jakby ktoś zrobił jej krzywdę to chocbym miał siedzieć zabiłbym na miejscu kolesia :/

oszalałaś?! moja kobieta nikomu sie nie daje dotykać ... buhahaha idź lepiej poucz sie troszkę bo jutro do szkoły a czytanie słabo ci idzie ..

wiesz jeśli kobieta jakaś nie ma godności to jest ku.r.w.a proste ... co do założycielki tematu to jestem za tym żeby powiedziała o tym swojemu facetowi

Gość dwa lata temu w sylwestra
b dobry kolega mojego (juz niestety) exa powiedzial mi wprost, ze jest b zainteresowany, a skladajac nowowroczne zyczenia pocalowal prawie ze z jezykiem (na oczach swojej zony z reszta) potem przeprosil, tlumaczyl sie alkoholem, ale wiem ze na serio mu sie podobalam nigdy nie powiedzialam tego exowi - a co tam, niech sie przyjaznia :-)

Gość czy myślisz że to jest ferr

Jestem pewien że nigdy nic złego by nie zrobiła ;] a wracając do tematu to tacy kolesie którzy podrywają kobiety innych są po prostu frajerami co nie ? bo jak ty byś ich nazwał ?

Gość -_- jak widze takic
h jak dupabiskupa to wielki LOL mą głowę ogarnia... lubisz jak macają twoją laskę? ... jeśli ktoś to lubi to jest idiotą proste

Gość spacer to parówa
spacer ale uwazaj zeby tobie ktos nie zrobil krzywdy hehe, rozbrajaja mnie takie cwiercmozgi jak ty

DO "spacer to parówa" on przynajmniej potrafi przyznać sie do tego że obroniłby godność swojej kobiety a Ty jesteś tylko zwykłym dzieciakiem Neostrady który potrafi być cwany przez sieć

Gość spacer to parówa
i tak mój odbyt jest najlepiej przeczyszczony

Gość Mnie też dotyka
kolega męża nie wiem co robić mój mąż nie wytrzymałby tego on jest strasznie delikatny

Gość JaE
Nie powiedzialam.Unikam kontaktu, mowiąc,ze to facet bez klasy, ze nie chcę sie wiecej znim spotkać. Moj facet ma mi to za złe. On z tych, co wierzą w prawość kumpli. Dał mu nawet nr telefonu do mnie, bo kumpel chcial podziękować za imprezę. Odebralam jeden telefon, więcej nie odbieram. Obawiam się,że moj facet b ędzie mial pretensje do mnie,że lekceważę jego kumpla. On jest nim zachwycony, a ja ponoć zgrywam ważniarę już nie pierwszy raz

Gość JaE
Puk, puk- jest tu ktoś?

Gość gośćtomek
ja tez jestem z takich facetów co często podrywaja kobiety kolegów i wiem że to nie jest dobre ale co zrobic skoro jeszcze zadna nie protestowała jakos mocno. najbardziej pozwolilem sobie z żona swojego szwagra. nieraz ja piescilem pod stolem w tancu ona mi odwzajemniala calowa,em ja a nawet kiedys upilismy sie wszyscy mocno i spalem z nimi w jednym łóżku jak sie ocknolem to zaczołem ja dotykac ona chyba udawała ze spi a ja nawet ja dotykalemm penisemale nie udalo mi sie ja zerżnąc jeszcze ale napewno ja zerżne sama mi mowila ze uwielbia sex