Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczora_bora

Pytanie do kobiet!!!!!!!!!!!!!Moze wyjasnicie mi ta oblude?

Polecane posty

Gość szczora_bora

1. Czemu zawsze jak facet was opusci to wmawiacie sobie, ze nie byl was wart? Faceci inaczej to tlumacza: nie wyszlo, roznica charakterow. Dl;aczego nie byl was wart a moze stworzy super zwiazek z inna i tylko z wami nie mogl sie dogadac? Dlaczego od razu wyzywacie faceta od skurwiela i chama? Moze lepiej zyczyc mu dobrze na droge i szukac kogos innego? 2. Dlaczego udajecie, ze nie obchodzi was wyglad innych lasek jak piana wam wychodzi z ust jak tylko widzicie ladniejsza, zgrabniejsza, szczuplejsza laske od was ? 3. Dlaczego udajecie, ze kasa faceta nie ma dla was znaczenia jak kazda z was by wolala pokazac sie przed znajomymi z facetem z super bryka i nadzianym portfelem? 4. Dlaczego nigdy nie pochwalicie swojej kolezanki, ze super wyglada? nawet jak wyglada slicznie to wy zjecie sobie jezyk niz padnie wam z ust jakis komplement

Gość w takim razie inna
ja zawsze tak robię wszystkie 4 punkty mnie dotyczą nie wiem jakie ty kobiety znasz pewnie zakłamane

Gość idź na uniwerek na wydział
socjologii albo psychologii tam Ci wyjaśnią

Jesteś facetem? :o To skąd w Tobie ta typowa dla kobiet podobno skłonność do uogólnień?

co Ty w ogóle wiesz o kobietach? zlitujcie się normalnie bo aż się serce kraje kiedy człowiek czyta takie przemyślenia. Człowieku stuknij się w głowę. Jeśli na mojej życiowej drodze Bóg postawiłby takiego mężczyznę jak Ty to chyba bym się pod ziemię zapadła.

no jestem wyjatkiem:o nie mowie ze nie byl mnie wart-bylo minelo nie obchodzi mnie wyglad innych kasa zawsze ma znaczenie, ale nie ejst piorytetem (mam faceta biedaka:o ) mowie komplementy jesli tak uwazam,tyczy sie to i bab i facetow

A wy faceci mowicie do swoich kolegow \"ładnie dzs wygladasz???\" Myślisz, ze mało facetow chciało by miec nadziane babki, mozna sptkac i takich ktorzy s ze starsza kobieta tylko dlatego , ze jest bogata. Kazdy inaczej radzi sobie z zerwaniem, my kobiety moze i tak robimy, wyzywamy facetow, ale to tylko rozładowuje nasz negatywna energie. Męzyczyna moze isc na piwo i tak sobie z tym poradzi. Co do jednego napewno masz racie, kobiety to straszne zazdrosnice, jezeli chodzi o wyglad. Tak juuz jest, nie wiem dlatego, ale mezczyzni tak sie nie zachowuja, Ale moze to wasza wina???/ Moze gdybyscie nie przekładali takiej miary do wyglady nie działo by sie tak??/

o moim eksie po zerwaniu mialam dobre zdanie do roku do poki nie dowiedzialam sie co wygadywal na moj temat i c nie zasluzyl sobie na opinie chama:classic_cool:zreszta skoro wy faceci taks wietnie przyjmujecie te rozstania to moj byly dlaczego tak sie zachowwywał? nie wybielaj facetow bo to gowno prawda a Ty nie zazdroscisz nigdy wygladu innemu facetowi? jesli pwoiesz ze nie to jestes obłudnym kłamca ludzie sa juz tak storzeni ze obserwuja i zazdroszcza innym to ze kobiety leca na kase to jest chyba teoria jakis idiotow ktorzy musza przeciez na cos zwalic dlaczego nie potrafia przy sobie laski zatrzymac ( co oxcywiscie nie wyklucza ze takie materialistki istnieja) pozatym facet ma dawac kobiecie poczucie bezpieczenstwa a czy niedorajda ktory w wieku 30+ nie ma zadnego dorobku nie mowie o milionach jest kandydatem ktory zapewni byt rodzinie? watpie...