Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceci to ich cale zycie

Dziewczyny, ktore co chwile maja nowego chlopaka i spia z nimi sa zalosne

Polecane posty

Zalosne i puste dla mnie sa dziewczyny, ktore co chwile maja nowego chlopaka, a jesli spia z wiekszoscia z nich, czyli spaly z wieloma sa po prostu puszczalskie. A kazdemu kolejnemu pewnie coraz szybciej do lozka wchodza. Z jednym zrywaja, odrazu nastepnego maja. Ich cale zycie kreci sie wokol facetow, dla mnie sa puste i zakompleksione i sie dowartosciowuja tym, ze caly czas maja innego. Nie maja czasu na rozwoj wewnetrzny, uczuciowy, emocjalny i intelektualny. Nie maja czasu na pasje i zainteresowania. A przewaznie takie dziewczyny ani nie sa najladniejsze, ani najmadrzejsze. Zalosne pustaki, ktorych faceci sa calym zyciem, bo nie maja niczego innego, cale zycie podporzadkowuja im

tak pierdolisz że aż mi Ciebie szkoda... pewnie sam/a nigdy nie miałes/as partnera i cie zazdrość bierze. Kazdy robi co mu się podoba.

Gość niema to tamto
nawet ten słynny casanowa był chory ,zalompleksiony i zmieniał partnerki tylko po to aby się dowartościowac

Dla mnie one w ogole nie sa wartosciowe

Gość Halinikahxc
skoro dziewczyny o których piszesz czesto zmieniaja partnerów tzn ze tak naprawde faceci nie sa ich całym światem skoro z żadnym nie chca byc na dłuzej tzn ze nie uwazaja usidlenie faceta za swój życiowy cel.Poza tym sztuka jest umiec zakonczyc znajomosc która nie jest dla nas satysfakcjonujaca a metoda prób i błędów czasem łatwiej spotkac osobe stworzona dla nas

Nie chcialbym miec tego typu dziewczyny, bo dla niej bylbym tylko kolejnym i jednym z wielu, one zagubily sie i zatracily glebie uczuc

Halinikahxc --> popieram. czasem trzeba szukac i poznawać różnych ludzi aby zobaczyc jaki charakter nam najbardziej odpowiada.

One w ogole nie potrafia byc same, z jednym koncza, kolejnego maja. Jesli to tylko same randki to moge zrozumiec, ale jesli z kazdym pieszczoty i seks to sa po prostu puszczalskie

a więc jesteś facetem który nie był w zwiazku nawet z taką dziewczyną ktora co chwile zmienia partnera :P cóż... widac jesteś mało atrakcyjny i nie grzeszysz inteligencją ( dowodem na to jest zakladanie takiego topicu na Kafe)

Gość Halinikahxc
moze to i prawda ze i wiecej sie ponaje osób tym trudniej pozniej dokonac wyboru tym stajemy sie bardziej wymagajacy ale szukanie partnera dla siebie nie ejst niczym złym.Dla mnie złe jest tkwienie w złym zwiazku bez szcunku bez otrzymywania tego czego potrzebuje kobieta

a ja sądzę, ze to faceci są beznadziejni i ludzie którzy wyrabiają taką opinię dziewczynom. Facetowi można mieć co noc inną, bo wtedy ma szalone powodzenie, kobieta od razu nazywana jest dzi... I kto tu mowi o równouprawnieniu?!

Nie wchodze w byle zwiazki, musze sie naprawde zauroczyc i widziec, ze to wartosciowa kobieta

Gość Halinikahxc
Prawdziwa sztuka jest znalezc kobiecie mezczyzne który zaspokoi jej potrzeby i odwrotnie żeby czerpac radosc ze spotkan

ale cios w tym jest to prawda ze takie dziewczyny w pewien sposob chca sie dowatosciowac............. a co do lozka to jest to kazdego sprawa ...i autorowi GOWNO do tego pozatym te dziewczyny same ze soba seksu nie uprawaiaja do tanga trzeba dwojga przeciez:classic_cool: wiec mezczyzni nie sa biednymi zgwałconymi ofiarami

Gość Halinikahxc
Uwierzcie mi że nie kadzy mezczyzna wie jak sprawic kobiecie radosc jak sprawic zeby dziewczyna otworzyła sie na intymnosc tak jak i nie kazda dziewczyna wie jak zachecic faceta do dawania kobiecie do checi sprawiania dziewczynie przyjemnosci i otworzenia sie go na miłosc

Gość Halinikahxc
Stworzyc naprawde udany zwiazek jest szalenie trudno czasem wymaga duzego doswiadczenia wiedzy o płci przeciwnej nierzadku wiele włożonego wysiłku nie kazda osoba staje sie dla nas odpowiednim partnerem

Ja spala z wieloma, szybko im wlazi do lozka i sypia z prawie kazdym facetem, z ktorym chodzi, a bylo ich wielu to jest puszczalska. O dziewczynach co maja jednonocne przygody w ogole nie mowie, bo to sciery. Natomiast ja szukam kobiety wrazliwej i romantycznej, a te opisane w tym temacie nie wydaja mi sie takie

Ja sie umawiam z dziewczyna dopiero jak mnie naprawde zauroczy

Gość cn
Faceci to ich cale zycie .. to też się nie szanój ale masz problem .idz se pare razy na dziwki i już tego problemu nie będziesz miec :)

Kazdy normalny czlowiek wie, ze dziewczyna, jesli jest mloda i spala z wieloma facetami jest puszczalska

Gość cn
ale ten topik jest głupi bo i facet nie chce puszczalskiej laski i laska nie chce faceta co się puszcza :)

Mialem jedna dziewczyne, przez 5 lat

Gość kaska 28
mi akurat nie przeszkadza ze facet mial wiele dziewczyn, taki po prostu lepiej zna sie na rzeczy