Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duza mi

Butelka dobrego wina..

Polecane posty

a ja to w sumie i bez toastu moge pić. phi :) zaraz mi sie pierwszy drin skonczy,,,aj, trzeba biec do lodóweczki :P

Ja sobie butelke kolo siebie postawilam:) czy to juz poczatki alkoholizmu??:D

ja bym sobie tez postawila ale wyznaje zasade " im żubr zimniejszy tym lepszy" :P pewnie ze to poczatki...przynajmniej u mnie :) ja drinkuje ktorys dzien z kolei...jak nie winko to żubr przydrepta...ehhhh...trzeba chyba grupy wsparcia poszukac :)

Fakt, zubra o temperaturze pokojowej tez bym nie zniosla... ale powaznie, czasem sie zastanawiam, czy to moje popijanie wykracza juz ponad granice normy... bla bla:) zdrowko:)

tak masz racje, spuśćmy na to zasłone milczenia w postaci "bla bla" :) czasem trzeba se chlapnąc bo swiat na trzeźwo nie zawsze do przyjecia jest;) ( mowie jak alkoholiczka) ;P ale nie ma co psuc nastoju, dyskretnie sączy sie swiatło, kafe, fajna muza i szklaneczka i nie trzeba mi w tym momencie nic wiecej :)

Gość zaraz chyba pójdę do sklepu
jak tak kusicie...a ja dziś wyjątkowo mam ochotę sie na pić z drugiej strony jestem trochę chora i średnio widzę alkohol plus lekarstwa :(

zaraz chyba pójdę do sklepu---> bo my to kusicielki jestesmy alkoholowe :P jak nie bierzesz antybiotykow to wal smialo....:)

To prawda, palnelam glupstwo... Ehh...Dobra butelka wina leczy wszystkie problemy, przynajmniej chwilowo:) Nie chche mi sie do pracy po Nowym Roku... jeszcze tydzien wolnego by sie przydalo... Pewnie opilabym sie do nieprzytomnosci, hehe:) Zartuje...:):)

ehh sorki że Wam się wtrącam w trakcie nawet nie czytając.. ale właśnie sączę moje ulubione białe półsłodkie sama a mój P. śpi.. a to ja znosiłam dziś dzielnie 4 godz depilacj laserowej, on sobie dvd oglądał :P pozdrawiam :)

E zam, nie czyta sie po porstu ulotek, wszedzie pisza, ze nie mozna laczyc, aleeee... troche jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, wiem co mowie:D:D:D

pewnie, ulotka nie zawsze prawde ci powie :D ja tez nie chce wracac do pracy,,,wracam w czwartek i na sama mysl....dreeeeszszcze brr brr :O

To dobrze, ze ich nie zauwazasz:) A mozna zapytac gdzie pracujesz,, w jakiej branzy??

nie, nie biore antybiotykow, tylko jakis gripex ale ogolnie to raz mi zimno, a raz goraca tak,ze wytrzymac nie moge...wiec chyba winko sobie daruje bo mam wrazenie,ze bedzie jeszcze gorzej poza tym ostatnio upilam sie na smutno martini (w sumie tez winko ;)) i efekt nie byl najlepszy... winko jest dobre jak sie ma dobry humor lub z kim je pic ;)

zaraz chyba pójdę do sklepu---> jak uważasz, my nie zmuszamy :) a winko to i samemu dobrze sie pije, choc nie powiem....w dobrym towarzystwie tez jest ok :)

Mandy-->przepraszam, ze tak powiem, ale moje KONDOLENCJE:D:D:D Zaraz chyba pojde...-->eee jak to tylko gripex to szybko biegnij do sklepu i do nas dolaczaj:) a propos winka- ja siedze sama i wcale nie mam jakiegos swietnego humoru, wiec... a jak nie winko to jest jeszcze duzo innych przysmakow:)):) cheers:D

no dzis to chyba jednak zostane przy herbatce z sokiem malinowym i daruje sobie wyjscie z domu z goraczka ;) ale wam zycze milego picia winka :)

Dzieki:) A Tobie szybkiego powrotu do zdrowia:) Uwielbiam herbate z sokiem malinowym:) pozdrawiam

duza, nie gniewam sie...ale wiesz co? ja kocham te dzieciaki, mimo wszystko :) ale nie powiem - praca niewdzięczna jak cholercia :) i nic na to nie moge poradzic ze oprocz tego ze to moj zawod to tez moje, cholera, powolanie :) poprostu nic innego nie moglabym robic...coż poradzic,taka karma :)

Mandy, w takim wypadku wszystko ok:) Jezeli to powoloanie i kochasz swoja prace:) no i dzieciaki:) to przeciez jest najwazniejsze, zeby chetnie chodzic do pracy, i zeby lubic to co sie robi:) Ja szczerze moiwac nie przepadam za dziecmi:D:D:D

a ja nie lubie herbaty z sokiem...ale czego sie nie robi dla zdrowia :p nie mam ochoty lezec sama chora w lozku w sylwestra ;)

kocham kocham, prace, dzieci...tylko jak to bywa ze wszystkim, czasem sie przejada :) ale dzieci bywaja niewdzięczne no i sama praca, te papierki, porazka :) ja dzieci lubie, ale CUDZE :P swoich nie mam i nie wiem czy bym chciala :D

Powaznie?? Pracujesz w przedszkolu lubisz dzieci i nie chcesz miec wlasnych? Zawsze mi sie wydawalo, ze osoby pracujace z dzieciakami przedewszystkim chce miec wlasne...:) U mnie to jest tak, ze niestety wlasciwie nikt tego nie rozumie, ale ja nie chche miec dzieci, i nie sadze zeby to sie kiedys zmienilo, no ale kto wie... Nie ogladam sie za wozkami, nie wymyslam imiom dla dzieci i nie mam kompletnie instynktu:) A pewnie juz dawno moglabym byc mama:) co czasem widze na np. ''naszej klasie''... :D

duza, czasem mysle ze moze miec swoje dziecko nie byloby tak zle...ale jak sie po użeram caly dzien w pracy z tymi "diablami" i mialalbym isc do domu i mialabym tam to samo to ja dziekuje :) chyba jestem egoistka :P a po drugie jak widze jakie bledy rodzice popelniaja przy wychowywaniu dzieci, jak je wychowuja, jak je traktuja to ja nie chce byc rodzicem :D