Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duza mi

Butelka dobrego wina..

Polecane posty

ja bym sie dołączyla do tej zbiorowej degustacji...tylko nie wiem czy z moim drinkiem to wypada pchac sie do jakiegos delikatnego winka. Ja popijam żubrówke z soczkiem ;) zdrówko! :)

Gość kacha 154
ja dzisiaj sie delektuje naleweczka z wisni na spirytusie pychaaaaaaaaa.......................

kacha znam ten smaczek...pyszota ;) to może bedziemy tak coś opijać ? jakie macie toasty? zyczenia na Nowy Rok ?

Mhmmm:) Widzialam ten film juz, a pozatym niestety nie mam jak teraz polsatu ogladac:(

Juz wiem, ja musze opic to cale swiateczne zarcie:) i wypic za to, zebym w przyszlym roku tyle nie jadla na swieta:):):):)

Donataa-wieczor jeszcze mlody, mysle ze mozemy pic i pic, a ich i tak nie zobaczymy:D

duza mi- zgadzam sie z Tobą- nie ma idealów a juz napewno nie wsród facetow ;) ja pije za to bym byla odważniejsza i pewniejsza siebie i zebym zawsze mowila czego chce :) za mniejsze opychanie sie w czasei nastepnych swiat nie pije :) oszczedzone mi bylo tegoroczne obżarstwo :o zlapalam wirusa :o nadrabiam teraz ...;)

o widzisz! cierpliwosc...to jest to co mi sie by bardzo przydało...szczególnie w pracy ;) wiec za cierpliwość - chlup, poszło :)

Nie muszy byc wcale tak czesto, i jakies bardzo wysokie, ale zeby w ogole byly, nooo:) po-dwy-zki:D po-dwy-zki:D

pewnie, sooooxxx, przeciez nie jestesmy zachłanne i pazerne, nieprawdaz? :P mało i ciągle :D systematycznie :D