Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faseci są okropni

on liczy na sex w sylwka

Polecane posty

Gość faseci są okropni

a sexu nie będzie,jesteśmy ze sobą tylko 6 miesięcy... tylko nie iem jak wybrnąć

Gość faceci są okropni
no chyba nie dla sexu ludzie ze sobą są:o

Gość postaw sprawę jasno
powiedz, że jeszcze nie chcesz To Ty tu decydujesz

Gość faceci są okropni
jak powiem mu że jestem dziewicą to i tak mi nie uwierzy:( faceci są okropni a z drugiej strony kiedyś muszę to zrobić bo w końcu zarosnę :p

Gość to skoro faceci sa okropni
to sie przezuc na dziewczyny facet i tak zawsze mysli o sexie:P

Gość lknlkj/n
pff a ty co trzesiesz sie dac swemu facetwoi to daj sasiadowi. nie kumam takich lazek, chyba wychowala cie babxia i o. Tadeusz. i tak do piachu i tak do piachu, ehh dizecxko i tak robiaki wpierdola.

Gość faceci są okropni
a może by tak jakąs więź emocjonalną nawiązać?

Gość hopin
piszesz, że ludzie nie są ze sobą dla seksu zależy ile masz lat, jak jesteś nastolatką to naprawdę wyjątkowo rzadko nastolatkowie są z kimś z innego powodu niż sex, dopiero potem nieliczni dojrzewają

Gość faceci są okropni
nawiązałam :) to było do kogoś wyżej. Nie potrafiłabym bez tego... jest super i szkoda byłoby coś zepsuć:) a skoro świetnie się razem bawimy jest fajnie to po co to zmieniać? Można przedobrzyć z czekaniem?

Gość pyza84
ja zrobilam poraz pierwszy ze swoim obecnym chlopakiem po 4 miesiacach chodzenia ,a teraz mija nam juz 3,5 r :-) Sex jest połowa udanego zwiazku i kazdy zdroy czlowiek ci to powie

Gość lknlkj/n
włąsnie to psujesz nie dajac mu poruchac, a swietnie to pewnie tylko tobie skoro on o to prosi (bo chce na sylwka)

Nie bądźcie chamscy. faceci są okropni: ja zdecydowałam się na sex ze swoim po 3 miesiącach bycia ze sobą. oboje byliśmy na to gotowi i oboje tego chcieliśmy. Teraz jesteśmy ze sobą ponad 1,5 roku i nie żałujemy w ogóle naszej decyzji :) sex ma być uzupełnieniem związku a nie warunkiem koniecznym jego istnienia. Jeśli nie jesteś gotowa to mu to po prostu powiedz, bo robienie mu nadzieji na coś poprzez przemilczanie pewnych spraw i wywijanie sie potem od tego może was mocno poróżnić. podstawa jest szczerość :) nie ma czego się bać jeśli kocha to zrozumie. Powodzenia :)

Gość a u mnie tak
zaczelismy sie kochac po 4 miesiacech, jestesmy ze soba 3 lata i jakis czas temu oboje stwierdzilismy ze to bylo za wczesnie, ja ten temat zaczelam a on przyznal mi racje mimo iz byl na poczatku strona inicjujaca... takze jesli nie jestes gotowa to z nim o tym po prostu porozmawiaj ;) a no i nie zwracaj uwagi na komentarze ludzi ktorzy sa najprosciej w swiecie zazdrosni ;)