Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romuald S

Faceci , golicie nogi?

Polecane posty

Gość Romuald S

Od niedawna regularnie gole nogi, juz nie mam problemu wlosow w poscieli i ogolnie jest super. Co wy na to?

Gość o matko huto
:O :O :O :O

Gość amianniani
bleeeeeee,facet ma golic pod pachami ale nogi to juz przegiecie ,chyba,ze jest kolarzem

Gość lknlkj/n
hehee pedzio, smieszna sprawa. a jak pojeidzesz laten na plaze ?? czy golisz sezonowo??. włosy w poscieli, moze zacznij ja zmienac albo sprzatac codziennie łuzko a nie ja kw szpitalu caly dzien posłane.

Gość Romuald S
Na lato sporo facetow goli nogi, wystarczy wlasnie pojsc na plaze. Wydaje mi sie ze jest to bardziej estetyczne , gladkie nogi sa o wiele przyjemniejsze w dotyku, szczegolnie dla kobiety. Np. moja zona zaczela lapac mnie za tylek ;) i dotykac nog ,co nie ukrywam jest przyjemne

Gość wlochac
Golenie u facetow nog poniekad moze kogos podniecac ale jest nienaturalne, i wlosy w lozku to chyba powinienes skonsultowac sie z lekarzem bo ja mam ich duzo ale mi nie wypadaja ;) A moja narzeczona lubi te wlosy wszedzie oprocz na twarzy :) Poczuj sie jak prawdziwy mezczyzna :P

Gość Romuald S
ogol nogi - poczuj sie jak prawdziwy mezczyzna 21 wieku

Gość gole pod
pachami ,na twarzy i w intymnym , ogolnie nie mam nic do tych co gola klate rece czy tez te mnogi ale ja nie moge sie do tego przekonac i mi sie to nie podoba : / ale ogolnie luz

Gość faceci golący nogi to
zboczeńcy

nie wszyscy chcą być metroseksualni :classic_cool: I nie wszyscy gustują w metroseksach :O

Powiem tak.. syf kiła i mogiła. NIe wiem co z tymi facetami sie robi... jeden k**** pisze, ze w rajstopach chodzi. Drugi ze goli nogi. Trzeci zaraz pewnie wyskoczy, ze maluje sobie usta czy cos innego... NO K***** !!! LUdzie.. miejcie odrobine godnosci. Zachowujscie sie jak na facetow przystało.

Gość Mężczyzna powinien golić TYLKO
twarz ! Nic więcej !

Gość Facet wygolony w miejscach
intymnych jest obrzydliwy , nie mówiąc już o nogach - Kobieta.