Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8zuza8

Chcę przytyć! Kto ze mną??

Polecane posty

Gość 8zuza8

Po raz kolejny postanawiam sobie to samo: PRZYTYJĘ! Ale waga ani drgnie. Ale teraz musi być inaczej, nie chcę być całe życie taka chuda, chcę to w końcu zmienić!:( Wzrost: 161cm, Waga 37kg. Moje postanowienie: jeść jak najwięcej. Kto ze mną??

Cześć... ...ja... ...niby tak strasznie mi nie zależy, ale dla poprawy stanu zdrowia - głównie skóry postaram się przytyć ze trzy kilo. Mam 170,5 cm wzrostu a ważę 45 kg. To nie jest u mnie naturalne, powinnam ważyć ok 50 i taką niedowagę jak najbardziej u siebie akceptuję, natomiast na byciu niechudą mi nie zależy, chciałabym mieć takie ciało, jak przed przejściem na dietę bezmięsną... Mam nadzieję, że uda mi się przede wszystkim poprawić jędrność skóry oraz wzmocnić mięśnie, ponieważ już w ogóle ich nie widać, tzn w ciele zachodzą takie zmiany, jak u starzejącej się kobiety...i ciągle mi zimno, mam bardzo słabe krążenie krwi i łatwo przeziębiam się. Dzisiaj wziełam pierwszą tabletkę od ponad dwóch miesięcy przerwy, która poprawi mi metabolizm i może na dobry początek nie będę traciła tyle wody z organizmu a dzięki racjonalnemu odżywianiu zacznę przybierać na wadze. Moje postanowienie to: jeść regularnie - przynajmniej trzy główne posiłki dziennie oraz na czczo przynajmniej dwa razy dziennie owoce a także uzupełniać bilans wodny i pić min 1,5 litra wody/herbaty w ciagu doby.

...zaczynamy od dzisiaj, od jutra, czy może nowego roku ?

Gość Jumper
to moze by jesc duzo ryzu?

Gość 8zuza8
Możemy nawet i od dziś:)

Gość ale lipaaaa
ja chce z wami! bardzo chetnie!!!!

Gość ale lipaaaa
tyle razy proboje, jem cos i wciskam na sile i nic :(

Gość 8zuza8
to jak, próbujemy od dziś?:))

Gość ale lipaaaa
jestem za ;)

Gość ale lipaaaa
ile chcesz przytyc? :)

Gość 8zuza8
póki co chciałabym przytyć 5kg :) a Wy?:)

Gość ale lipaaaa
tez :D:D:D

Gość ale lipaaaa
ja mam 174 cm i 55 kg... zebra mi wystaja :( :P

Gość 8zuza8
dużo już dzisiaj zjadłaś? :D

Gość ale lipaaaa
placka hehe :P ale mi sie nie chce jesc :( kurcze no :P a Ty?

Gość 8zuza8
a śniadanko?? Ja mam ten problem, że czasem nawet gdy jestem głodna to nie chce mi się poprostu nawet iść do kuchni po jedzenie. Kurcze no z natury nie jestem taka leniwa tylko tak jakoś z jedzeniem mam.. Często zamiast coś zjeść zajmuję się porpostu czymś innym :/ Próbuję z tym walczyć, ehh. A nawet jak się opucham to przytyję ze 2 kilo ale mi się to nie odkłada, tylko od razu spalam i znów wracam do wagi początkowej, ehh:( A dziś zjadłam i wypiłam póki co: - cały talerz kanapeczek z wędzonym serem żółtym, szynką i pomidorem - 0,5l wody mineralnej niegazowane Aquarel - 0,3l kakaa - 3 łyżki Nutelli - 5 smażonych paluszków rybnych, 'kulkę' ziemniaków, surówkę ze słoiczka: konserwowane pomidory, papryka, groszek zielony - pół szklanki Kubusia marchew, banan

Gość maga9916
ja tez bym sie chetnie przylaczyla;p mam 166cm i waze 50kg. strasznie chudo wygladam;/ a dzis zjadlam duzy talerz frytek(wiem ze to niezdrowe) jeden kybek herbaty i 2 szklanki napoju

Gość 8zuza8
otworzyłam właśnie słodką niemiecką białą czekoladę... Która się przyłączy? Zjadłam 5 kostek i mnie zatkało ;D Dodaję więc: - 5 kostek białej czekolady - 0,4l mineralnej wody niegazowanej Aquarel

Gość ale lipaaaa
heehe :P dodam ze ja mieszkam w niemczech :D

Gość 8zuza8
/a/ -> ja również mam słabe krążenie i wiecznie mi zimno:( Niedawno zrobiłam sobie badania na poziom żelaza w surowicy, jutro idę po wyniki. Nie jesz mięsa, w którym jest mnóstwo żelaza, więc całkiem możliwe, że możesz mieć anemię. Proponuję Ci, żebyś też zrobiła sobie takie badania.

Gość 8zuza8
ale lipaaa -> hehe no widzisz;D Kurcze fajna sprawa meiszkać w Niemczech;D Niemeickie czekolady są najlepsze :D

Cześć dziewczynki :)ja takze chce przytyć mój wzrost to 162 a waga46kg a chciałabym tak do 48a najbardziej 50kg.Mogę sie przyłaczyc razem zawsze razniej:)Pozdrawiam

Hej ja tez bym chciała przytyc jem i jem a nic nie tyje :( mam 172cm wzrostu a waze 50 kg :(

Gość 8zuza8
Miło, że chcecie się przyłączyć:)) Dużo już dziś zjadłyście??:) Piszmy ile jemy to będziemy mieć większą mobilizację, żeby zjeść więcej:)) Uda nam się, co by nie!

ja rano zjadałam 2 kanapki z wędlina teraz smazona kiełbaske z chlebem i ogorkiem + kawałek ciasta :)

Gość lololoololo
a ja sobie zjadlem śledzia z dżemem...mhmm ..pyha!

Gość 8zuza8
Ja teraz wychodzę z domq, mam nadzieję, że znajdę czas, żeby zjeść coś na mieście:/ Piszcie jak Wam idzie jedzonko:)

Gość 8zuza8
i tak jak myślałam, nie było nawet okazji, żeby coś zjeść:/ Dopiero teraz, gdy wróciłam, eh... No ale... do mojego brzuszka dostało się dodatkowo: - 1,5 szklanki wina grzanego z goździkami i pomarańczem, - dwie kanapki z sosem z chilli i serem żółtym - 0,3l herbaty z cytryną A jak Wam idzie?:)

Gość Jumper
ja jem duzo i wszystko i jakos nie moge przytyc :/

Gość 43534
co wy? na serio? ja mogę oddać którejś minimum 10 kg, chcecie? ;) Ale czytając was, jedno mnie uderza - wg mnie wciąż jecie za mało albo wcale nietucząco. Ktoś tam pije wodę mineralną i Kubusia? Przecież to brzmi jak z diety odchudzającej. 5 kostek czekolady? O mamo :) Ja potrafię wszamać od razu dwie tabliczki, a Ty się cieszysz że zjadłaś 5 kostek? :D :D :D Albo po dwie kanapki? A ja jem 10 jak jestem głodna. I ja mam za dużo ciała, bo dużo jem. No... obecnie się odchudzam :) Ale jak wy chcecie przytyć skoro jecie jak wróbelki?