Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAczyTy

waga

Polecane posty

Gość JAczyTy

Witam Moj "problem" moze wydawac sie dosc prozaiczny. Moim 'problemem' jest waga, mam ok 184cm wzrstu i waze 63-64kg Mam tak odkad pamietam, podobno uwarunkowane to jest genami - moj tata twierdzi ze zawsze taki byl i przytyl dopiero ok 25rok zycia ( ja mam teraz 21lat). Chcialbym przytyc ale nie wiem wogole jak to zrobic, bylem u mojego lekarza rodzinnego - opowiedzialem mu o tym "kompleksie" - powiedzial ze nie poleca mi zadnych odzywek bo po tym podobno siada watroba. Zlecil mi badania TSH FT3 i FT4 - wszystko w jak najlepszy porzadku. Wiem ze mam jesc duzo, ale moze ktos jest w stanie poradzic co jesc zeby "oszukac" moja szybka przemiane materii?:) slyszalem ze warto jesc duzo ryzu i popijac mlekiem, ile w tym prawdy nie wiem...:) Przez okres swiat jadlem praktycznie ciagle...przytylem lekko ponad 1kg heheh:P

spokojnie spokojnie mój mąż ma 191 cm wzrostu i gdy się poznaliśmy to ważył 65 kg i miał 20 lat wtedy teraz ma 28 i waży 85 (wygląda idealni) nic nie robił, żył normalnie, jego ciało dojrzało i samo przybrało na wadze

Gość JAczyTy
Czyli nie starac sie zbytnio o przybraniemasy? mimoz e rece wygladaja jak szkielet?:D

jak ci z tym bardzo źle to dla poprawy samopoczucia ćwicz na siłowni ale myślę, że jak będziesz dobrze się odżywiał to masa sama przyjdzie

Gość JAczyTy
Na silownie z moja "masa" ? czy to komicznie by nie wygladalo?:)

nie patrz na to jak tam kto wyglada. Siłownia, basen - miejsca dla każdego , przychodzi się tam dla zdrowia , lepszego samopoczucia i zmian . :) Zapewniam że nikt na siłowni idealny nie jest. Sterydy wbrew pozorom wiecej gadaja i biorą niz cwicza:D a na siłowni spotkasz nastolatków, otyłe panie, chudych grubych, umięśnionych i patyczaków:)

Gość JAczyTy
Hehe dzieki za dobre slowa:) no coz, moze i fakt i powieksze grono tych ostatnich:))

moj chlopak przy wzroscie 190 wazy 65 kg , ma juz 28 lat no i niestety przytyc nie moze takze sie nie zalamuj