Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JakCytryna

Niezreczna sytuacja

Polecane posty

Dzis przyjechal do nas wujek z rodzina w odwiedziny. To taki prostak ze szok no ale w koncu nasz gosc. Kiedy mylam naczynia po obiedzie podszedl do mnie i mnie obmacywal;/;/;/ Kiedy odsunelam sie zeby dac mu do zrozumienia ze mi sie to nie podoba nie zareagowal wiec odepchnelam go i wykrzyczlaam ze sobie tego nie zycze. Teraz sie glupio czuje bo w koncu to nasz gosc ale z drugiej strony on robil cos co naruszalo moja nietykalnosc..nie wiem czy dobrze zrobilam ze tak ostro zareagowalam. Co wg was powinnam zrobic?

Gość dac mu w pysk

Gość rotehgy
dokładnie, dac mu w pysk

Gość bić bikiniarza
po mordzie :classic_cool:

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
nie powinnaś mieć wątpliwości :) dobrze zrobiłaś :)

On to jest taki prostak ze szok.. sorry ja mam 20 lat i on mysli ze to dla mnie przyjemnosc jak mnie obmacuje jakis smierdzacy pijak 50letni;/;/ jeszcze na dodatek mowi ze co sie tak denerwuje ze sobie ze mna uwaga \" nie moze nawet pozartowac\". a jeszcze najgorsze jest to ze moj ojciec przy tym byl i zamiast sam zareagowac to nic. Jak pojada to pewnie mi sie dostanie ze o co w ogole awanture robilam;/;/

Bo myrevin mi kiedys podpadł i włówczas go tam umiescilam, ale za jakis czas dowiedzialam sie od niego ze mnie lubi i kazal mi to zapisac wiec tak zrobilam.. A nie papierowe to byl tymczasowy nick pomaranczowy jakiegos debila, ktory gadal ze jestem pryszczata małolata. o :D

aha. tu na kafe są ciekawe osobowości ;) 🌼 mnie irytuje "a ja wygrałem życie" zamiast narzekać mógłby wreszcie wyrwać jakąś laskę . o!