Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaammaa

Chyba panikuje...

Polecane posty

Gość mmaammaa

WItam. Mam dwoje dzieci i myslałam ze o ciąży troszke wiem ale teraz chyba zaczynam panikowac i juz sama nie wiem co myslec. W swieta robiłam test i wyszły dwie kreski. Miesiaczke miałam 8 listopada, potem 28 listopada (ale mieszy tymi datami nie miałam okazji do zajscia w ciaze wiec to drugie musiało buc plamieniem i wychodzi ze jestem w 7tc). Przez pare dni miałam objawy typowo ciążowe, czestrze bieganie do łazienki, wieksze piersi, kilka razy mdłosci, zmeczenie, temperatura pow. 37. Od wczoraj mam normalna temperature, przez cały dzien robiłam siusiu 3 razy, nie mam zaparc, piersi mi jakby "zflaczały" śluz wodnisty i przezroczysty a odczuwam tylko lekki ból w dole brzucha jak przy miesiaczce. Zaczynam myslec ze cos sie dzieje nie tak. DO lekarza moge sie wybrac dopiero po nowym roku. Siedze sama z dziaciakami i sie stresuje. Powiedzcie co o tym myslicie sa to niepokojace objawy? Nie mam plamienia zadnego (plamienie miałąm jednodniowe ponad tydzien temu dosłownie kilka kropel). Prosze o odpowiedzi Pozdrawiam

Gość mmaammaa
Nikt mi nic nie napisze?????

jejku powiem Ci ze mam podobnie. w pierwszej ciazy zupelnie inaczej do tego podchodziłam a teraz sie stresuje strasznie. Jesli mialas plamienie to ja bym juz dawno u lekarza wyladowała! Ja czekam do po świętach ale u mnie jest niby wszystko jak na lezy gdyby tylko pojawila sie jakas krew to nie czekalabym ani minuty tylko odrazu do lekarza. A w takiej sytuacji jak ty jestes chyba wybralabym sie na prywatne usg, albo jedz do szpitala na oddzial polozniczy i niech ci na izbie przyjec zrobią usg. Powiedz ze test ci wyszedl pozytywnie a mialas jednodniowe plamienie i nie wiesz co sie dzieje napewno cie z kwitkiem nie odeślą!

Gość załatw opieknkę dla dzici
(może sąsiadkę) i dla pewności jedź na pogotowie; lepiej sprawdzić niż później mieć wyrzuty sumienia

Gość mmaammaa
Niestety nie mam komu zostawic dzieci, musze poczekac na meza który wróci późno.

Gość mmaammaa
W obu ciazach miałam takie pobolewania brzucha, w drugiej plamiłam. Mnie bardziej martwi ten sluz, spadek temperatury i jakby mniejsze objawy ciazy.

mamma nie wiem co ci poradzic ja mam objawy ze zdwojona silą, a śluz z zóltym zabarwieniem wlasnie tak jak w 1 ciazy. Temp nie mierze... Naprawde lepiej zebys jechalą to sprawdzic jesli sie nie pokoisz!