Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda2666

orbitrek wady i zlety

Polecane posty

Gość ruda2666

:)juz sie ciesze

Gość ruda2666
fajne urzadzenie to fakt zazdroszcze posiadaczom !!!

Witajcie! Moje 3-letnie marzenie spełniło się niespodziewanie, od 3 dni mam orbitrek, koleżanka dała mi wypróbować (bo ona woli biegać w terenie) ewentualnie odkupię, jestem zachwycona. Rano wysyłam dzieci do szkoły i mam czas na trening przed innymi obowiązkami - nie trzeba się specjalnie ubierać, wychodzić z domu (przy takiej nadwadze to jest plus) później będzie przyjemniej się pokazać na rowerze czy spacerze... Zaczynam delikatnie, 10 - 15 min dziennie, żeby dojść do formy. Mam do zrzucenia ponad 30 kg - i oczywiście pracuję nad formą. Na nartach w tym roku miałam nauczkę. Brak formy i otyłość! Cud, że jestem cała! Czytanie tego forum zawsze motywuje mnie do wysiłku i daje wiarę, że warto.

tu urządzonko było naj lepszym prezentem a sprawił mi go mąż na dzień kobiet:-)JEST SUPER mam go ledwo tydzień i stopniowo powoli sobie daje na nim wycisk jeszcze nic nie widać ale uczucie super.kondycja się poprawia z dnia na dzień a maż mówi ze bardzo sexy się na nim wyglądam.Jest super i polecam wszystkim