Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trumanka

sex z facetem ktory ma dziewczynę

Polecane posty

Gość Trumanka

Wplątałam się po same uszy :( wiem, że powiecie, że jestem głupia i że on mnie wykorzystuje, ale niewiem jak to zakończyć, bo go bardzo kocham :(

ty krzywidzsz tę jego dziewcyzne.. bo wiesz o niej.. a robisz jej takie swinstwo!

Gość skojarzenia a fakty
odpokutujesz w ten sposób w swoim czasie :P

Gość a dlaczego ona ją krzywdzi
??? a ten facet to co???? ona go kocha a on??? jest z tamtą a sypia z inną? tragiczne to co piszesz. rasowy facet. ona idzie z nim do łóżka z miłości a on? świnia jeden. a precz na szubienice z tyakimi świniami!!!!!!!

jak to ona go kocha? A co to daje jej wolę krzywdzenia innej\??? jakby ona mu rzekla passs... facet by nie zdradzał bo nie miałby z kim tej swojej..! Nie bronmy bab ktore pod przykrykwa ja gokocham, kryja swoj wlasny egoizm! ja go chce i bede miec! co ona rozumu nie ma? wie ze jest inna! a wiec robi jej swinstwo!

Trumanka, to się nie może skończyć dobrze. I Ty o tym wiesz, choć niekoniecznie chcesz się przed soba przyznać. Gdyby naprawde mu na Tobie zależało, już dawno nie miałby dziewczyny, a raczej miałby, ale nie ją tylko CIEBIE. Ktoś będzie cierpieć, a napewno nie ON, tylko Ty albo ona - jesli podejmie decyzje, jeśli tego nie zrobi (a większośc facetów by nie podejmowała żadnej decyzji, bo ten układ jest dla nich wygodny) będziecie cierpieć obie. Ona może i nie wie, ale kobiety maja szósty zmysł, czuja że cos jest nie tak. Pomyśl o sobie, pomyśl o tym co będzie dalej. Wiem, że jest Ci z Nim dobrze, być może go kochasz, byc może to tylko zauroczenie. Tak czy owak brniesz w to nadal. Do czego Cię to doprowadzi? Obudzisz się pewnego dnia, bardziej zakochana niz dzisiaj, z większymi wątpliwościami, być może porzucona. Skoro on coś takiego robi jej skąd pewność że nie zrobi tego Tobie? Przecież on jej też napewno mówi, że ja kocha, kupuje prezenty, zaprasza w różne miejsca, kocha się z nią...Też kiedyś w cos takiego zabrnęłam i wiem...

jakby była madrą kobieta rzeklaby: a towja dziewcyzna? uporzadkuj zycie z nią- zerwij z nia wtedy mozesz byc ze mna! I wtedy by jej nie zdradzał! bo by najpierw z nia zerwał!

w takich 3 duzaą winę ponoszą tez te kobiety-kochanki! A co gorsza wiedzą, że on ma żone/kobiete! A najogrsze ze ta żona nigdy o tych kobietach nic nie wie! A one o nich tak! I to jest nie fair! Wiedzą czyli krzywdzą swiadomie tę kobiete!

winę to ponosi ten facet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakby nie chciał to by temtej nie zdradzał... qrwa czy zawsze to kobieta musi być winna? ja chodziłam do łóżka z mężczyzną którego bardzo kocham mimo że miał inną bo niby dlaczego miałabym jej go oddawac skoro to ja go kochałam? i to on był świnią że ją zdradzał!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Trumanka
na początku skłamał powiedział, ze nie ma nikogo... pozniej gdy już mnie rozkochał w sobie powiedział, ze ma długoletnią dziewczynę... wiem, że z nią nie zerwie jak to mówi za duzo ich łączy, zbyt wiele lat... a ja mimo wszystko nie potrafię tego zakończyć :(

nie kończ bo potem będziesz miała przejebane... Ty zostaniesz sama i bedziesz cierpiała a on wróci do tamtej. kochasz go to zrób wszystko by był tylko Twój!!!!!!!!!!!!!!

Gość o tak tak...
zrob wszystko ja mowi poprzedniczka, a zapewne jak go wreszcie zdobedziesz, przyjdzie czas ze inna z taka sama zajadloscia odbije Ci go. Jedyna osoba dobrze bawiaca sie bedzie ow facet, bo tacy jedynie sie bawia uczuciami

mam, tylko że mózg kobiety a te jak wiemy są o wiele wartościowsze niż facetów ;-)

a właśnie że nie ;-) ja jestem omegą którą kiedyś tak posuwano i wiem że wszyscy faceci to .......je!!!!!!!!!!!!!!

takie kobiety tez sieswietnie bawia:) zabawa w bałych rekawiczakch ktora wygra ja cyz ona- zona:) fajna zabwa w odbijanego:) strojenie sie, sexowen ubranka, wymyslny sex.. aby tylko tswierdzil: eee ta lepsza.. zona nudna.. ale walka nierowna.. bo gdby zona wiedziała ze ma rywalke.. tez by walczya.. fryzurka, ubranka.. a tak niczemu niewiedzaca jets taka sama.. a kochanica na uszach i d.. staje..aby tylko wygrac! ABy go miec, wygryzc tamta! nie ładnie!

Gość nnnxxx
do powyzszej ze niby faceci sa winni a Ty co? bzdura Ty jestes winna i facet . Jestescie siebie warci. Zal mi tylko dziewczyny/zony tego faceta. a Wy sie pieprzcie, oby to sie na Was odbilo w przyszlosci!!!

Gość Trumanka
ale to nie ja zaczełam tę zabawę!! i to on chciał sie ze mna spotykac, kłamał, ze jest sam ja dla niego zostawiłam faceta, a pozniej okazało się to wszystko kłamstwem...

Gość nnnxxx
to bylo do dlaczego .... Czasami czytam topiki i nie ruszaja mnie niektore historie ale naprawde to co Ty piszesz wola o pomste do nieba, a i to ciekawe dlaczego mnie to tak kluje chociaz nigdy nie mialam osobiscie doczynienia ze zdrada. Moze i dzieje sie to w co drugiej parze ale nie na tym zycie polega . Pomysl najpierw jak Ty bys sie poczula na miejscu kobiety faceta ,ktory spi z Toba i pewnie tylko dla urozmaicenia bo nie wydje mi sie,ze bylby nadal z tamta gdyby Ciebie kochal. Ciebie wykorzystuje. Masz za swoje

Gość o taktak...
mysle ze madra zona poprostu kopnelaby gnoja w d..pe gdyby sie dowiedziala ze ja zdradza.A taka zabawa kto kogo przeciagnie jest poprostu zalosna, no chyba ze ktos lubi sie w nia bawic.

Gość o taktak...
"gdyby tamtą nie kochał z Toba by sie nie pieprzyl" dziewczyno i my jestesmy zalosnymi idiotami?

tak, brońcie facetów rasowi z was samce!!!!!!!!!!!!!! wiecie gdzie mam to co piszecie? to dopiero woła do nieba o pomstę nie życze zebyście się kiedyś znaleźli w takiej sytuacji albo nie lepiej życze żebyscie poczuli to na własnej skórze tylko byli na miejscu tej z która facet bedzie zdradzał. w ogóle to co was tak boli????? wiecie jakie to uczucie iść z facetem do łóżka z miłości i wiedzieć żę on ma was w dupie i że i tak bedzie z inną? wiecie? więc zamknijcie swoje buzie i sie qrwa nie wypowiadajcie na temat o ktorym nie macie zielonego pojecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nnnxxx
Wydaje mi sie o taktak ,ze ta dziewczyna po prostu musi sie na kims wyzyc, bo nie ma dla takiego zachowania innego wytlumaczenia. Ze tacy ludzie jeszcze sie rodza...i jak ten swiat ma byc lepszy?

przeczytaj dokładnie to co napisałam żałosny idioto!!!!!!!!!!!!!!

zdrada rodiz sie w glowei.. najpierw jets mysl potem czyn.. i kobiety-kochanki maja tu duza role! sa winne! Bo wiedzą że jets inna.. i graja w tę grę -odbijanie\1 ta ywgra ktora lepsza! pieknijesza zgrabniejsza zlepszym ciałem biustem:) oj znam was wy kochanice.. na d.. stajecie byleby wasz był..

Gość o taktak...
nnnxx, masz racje, widac w wypowiedziach az kipi nienawiscia, jakby mogla to teraz by nas pobila hahaha, no coz za swoje bledy i zachowanie sama zaplaci.Facet ktory ma jedna i znajduje po cichu druga to i znajdzie trzecia.

Gość nnnxxx
Jezeli ostatnia odpowiedz byla skierowana do mnie to musze Cie wybic z tropu-jestem kobieta, tak kobieta nie dziewczyna taka jak Ty i jestem z tego dumna. Nigdy nie mow,ze to facet jest tylko winien-winni jestescie oboje. tyle na ten temat

tak, jestem winna temu żę pokochałam głąba i że on mnie wykorzystał i że ma mnie totalnie w dupie i żę świat mi zawalił tak, macie racje ja jestem temu winna bo ten chuj teraz pewnie siedzi i sięze mnie nabija jaka to ja byłam głupia że z nim sypiałam a ja?????????? ja tylko z miłości!!!!!!!!! tyle jestem winna!!!!!!!!!!!! tylko tyle albo aż tyle a wy obwiniajcie mnie za to że kocham bo tylko to potraficie robić komentowac zachowanie kobiety a sami nie patrzycvie na swoje idioci kurwa nienawidzę was facetów z takim tokiem myślenia!!!!!!!!!!!!

Gość o taktak...
a jesli wypowiedz byla do mnie , to tez Cie zasmuce bo jestem kobietą, i nie bronie takich facetow dla mnie sa zalosni jak ich kochanki ktore maja swiadomosc iz istnieje zona, dziewczyna

nie to nie było do Ciebie samca wyczuję na odległość