Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trumanka

sex z facetem ktory ma dziewczynę

Polecane posty

Gość o majgotttttttt
Facet to menda, ale ustawil sie niezle - jak oficjalna dziewczyne glowa boli czy cus, zawsze moze zadzwonic do Ciebie:) --

Gość lajton
Jemu typowo dobrze w tym układzie, Tobie typowo źle. Zakochałaś się, ot co. Przejdzie Ci, ale pomóż sobie, by stało się to jak najszybciej. A na związek szanse są z e r o w e

Gość a dlaczego ona ją krzywdzi
wy się z tego smiejecie a to wcale nie jest śmieszne. to jest tragiczne. tak, dzwonił do mnie a ja chodziłam z nim do łóżka byłam na każde jego zawołanie a wiecie dlaczego bo naiwnie wierzyłam żę on mnie kocha. ale to on mi pozwolił bym wierzyła to on dał nadzieję a potem kiedy powiedział mi o tamtej bezczelnie ją zabrał

Gość Doskonale Cie rozumiem
ja miałam bardzo podobnie, facet sie ze mną spotykał a tak naprawde myślal o swojej byłej. zdradził mnie z nia, a potem ona go znów rzuciła. ja byłam takim plasterkiem na rane. potem sie spotykaliśmy, czasami lądowaliśmy w łóżku, ale tak naprawde jemu na mnie nie zależało. wiele razy próbowałam sie odciąć, nie pozwalał, bo wciaż pisał i dzwonił, ze sie niby martwi. Ale kiedy poznał jakas laskę, ktora mieszka bliżej, to mnie olał i tylko mi pisał jak to sie mu z nią układa i jak ona świetnie całuje. ja sie załamałam i doszłam do wniosku,ze nie moge pozwolic sie tak traktować i od dwóch tygodni sie nie odzywam i on chyba zrozumiał, ze nie chce z nim gadac, po tym jak nie odpisywałam na gg. Uwierz mi, to jest chyba najlepsze wyjście. Strasznie boli, juz wiele razy chciałam napisac, ale zaciskałąm zęby i sie nie poddaje. Spróbuj zrobic to samo, będzie bolało, ale powinno pomóc. trzymam kciuki.

Gość Trumanka
to mam przynajmniej postanowienie na Nowy Rok

Gość Trumanka
dziękuje wszystkim za rady :*

wierzę że podejmiesz słuszną decyzję ;-) pozdrwaiam

Gość polyana
W życiu nie przespałabym się z zajętym facetem (lubię jak jest skoncentrowany wylącznie na mnie) ale zdaję sobie sprawę, że niektóre kobiety myślą inaczej.

Gość hihihhaha
przecież pisała ze nie wiedziała

Gość nie rozumiem takich kobiet

zrozumie tylko ten/ta którzy przezyli coś takiego jak my obyś Ty nigdy nie musiał/musiała przeżywać tego co my

hmm...Podobnie się zaczyna jak stara moja historia. Też zerwałam z facetem, ten 2 nie wspomniał, że ma dziewczynę, z którą..mieszka! Dopiero po czasie..Trumanka czy to oby napewno nie ten sam facet? ;>

Gość Trumanka
skamielina znając jego to wszystko jest możliwe :(

witam autorkę topiku ;-)

Gość --aniol--
to jest normalne --ale gdybys spala z facetem ktory ma kochanka --to wtedy bylo by ciekawe

Gość Trumanka
Nowy Rok!! Nowe postanowienia!! a więc do dzieła!! :)

Gość Wierzyłam w miłość
Witam. Mam 38 lat i nieudane małżeństwo poznalam go ma 28 lat. Chce opowiedziec swoja historię. Byłam z nim 5,5 roku. W tym czasie były rozne historie. Byl ze mna pisal z innymi i spotykal sie z nimi. Myslalam sobie ok kazdy ma prawo miec znajomych. On jednak moich znajomych nie rozumial pourywalam z nimi kontakty fla dobra związku. Mial 15 nowych kolezanek przez ten czas pisal do nich bajerowal je mowilam mu ze to nie jest normalne zrywalam on dzwonil przepraszal mowil ze ja jestem najwazniejsza. Wracalismy do siebie kilka razy powodem rozstania bylo to ze pisal z innymi i sie z nimi widywal za moimi plecami. Klamal usuwal smsy i rozmowy. Nawiazalam kontakt z jego nowa kolezanka. Pozniej on sie urwal z jego namowy.To wlasnie ona powiedziala mi ze on twierdzil ze miedzy nami koniec pisal z nia jezdzil do niej i z nia sypiał. W tym samym czasie pisal jeszcze z trzema innymi dziewczynami na raz. Co ze mna jest nie tak? Kocham go nadal a jednoczesnie brzydze sie nim. Nie chce mi sie żyć