Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamoappaot

jak dbacie o siebie?? co robicie żeby wyglądać zawsze ładnie, świeżo i seksownie

Polecane posty

Gość nie piszę o higienie bo to
oczywiste ... mam nadzieję codzienne mysie włosów - nie ma nic gorszego od niemystych kłaków świeże ubranie - żadne "z wczoraj" bo jeszcze nie nie śmierdzi :/ bardzo delikatny makijaż albo jego brak jeśli sytuacja tego nie wymaga markowa woda toaletowa w dyskretnej ilości (jesli cię nie stać - nie kupuj nic!!! tak będzie lepiej dla otoczenia)

a ja kubie mieszane zapachy np płynu do kapieli i wody toaletowej:) albo ładnego dezodorantu na ubranich:) i wacham je czy mi jescze nim pachna czy nie! Nie uwazam ze tanie owdy nie sa dobre. Sa. Liczy sie zapach. Mycie codzinne wlosow.. nie jest to dobre.. chlorowana , twarda z kamieniem:O woda niszczy włosy, skore.... poza tym szampony nie sa tanie.. codzinne mycie to i zuzywanie szapomonu.. jak rodizna liczna to jednak nie ma hulaj dusza: ) to samo z wodą, ogrzewaniem:) Ponadto kiedys pamietam wypowiedz pewnego amerykanskiego surviwalowca:) ze chciałby kobiete, ktora w ektremalnych warunkach umiałaby zyc:P np daliby jej kubek wody i by z niego napiła i umyła.. np jakby sie rozbliliii na saharze.. itp. w tropicach.. zaintrygowalo mnie to:) woda to podsawa zycia:)

jemy marchewki, zawsze brałam witaminki, znow zaczełam:) robimy maseczki, sluchamy muzyki, robimy klmait w pokoju.. aromaterapia itp itde:) dbanie o siebie to nie tylko fizycznosc ale i duchowosc.. modlitwa ciszy oczyscza.. daje sile:) odradza.:) dlugoooo by pisac:)

Raczej nie wyglądam zawsze ładnie (np. teraz mam papiloty na głowie jak Kiepska :P), ale mogę napisać, co robię, żeby czuć się dobrze :) : *dbam o to, co jem :P świństwa i bomby kaloryczne ograniczam :) piję dużo wody (chociaż nie lubię :P) *jeśli coś jest tak, to od razu staram się coś z tym robić, np. jak złamią mi się dwa paznokcie jednego dnia, to kupuję skrzyp i dobrą odżywkę do paznokci czy zrobią mi się pryszcze, to robię maseczkę i kontroluję gojenie :] *regularnie dbam o siebie, nie wszystko jednego dnia :P *codziennie \"dopieszczam\" dłonie (i paznokcie), brwi, balsamuję skórę :), smaruję powieki świetlikiem, żeby nie mieć rano opuchniętych *ćwiczę (staram się :]) *dbam o włosy :] gdy mogę pożeram orzechy, dbam, aby nie było odrostów, żeby były ogarnięte :D

- rano: myję zęby, robię makijaż, ogarniam włosy, staram się ładnie ubierać i pędzę do pracy - wieczorem: prysznic, balsamy do ciała - kiedy zajdzie potrzeba: depilacja, maseczki wieczorkiem lubię posiedziec kiedy dzieci śpia i jest ciiiiiiisza.... lubię zimne piwko, no i nic mnie tak nie relaksuje i nie poprawia humoru jak muzyka!!!!

Gość nieogarnieta1
zawsze czyste wlosy, parefumy, ladny makijarz delikatny prawie nie wdioczny albo ostrzejszy, kobieco sie ubieram a jesli na sportowo to z gustem...staram sie duzo usmiechac, cwiecze, spotykam sie z przyjaciolmi-tak dbam o siebie psychicznie:)

Gość Wet wipes
a czy równie dobrze dbasz o swoją ortografie jak o makijaRZ??

Gość szczerze to po prostu
jem to na co mam ochotę, przebywam z ludźmi, których lubię i czesto kłócę się ze swoim facetem, bo źle jest kumulować w sobie negatywną energię :D

Trzy razy w tygodniu fitness, raz w miesiącu masaż, raz na jakiś czas sauna (staram się z nią nie przesadzać bo mam tendencje do pękających naczynek), przynajmniej dwa razy w miesiącu jakieś zabiegi w SPA, ostatnio zapisałam się też na yoge.Z solarium staram się nie przesadzać ale raz w tygodniu muszę się poopalać.Ponadto zażywam kompleks witamin capivit a +e.Jezeli chodzi o samodzielną pielęgnacje to 3 razy w tygodniu peeling całego ciała i twarzy.Maseczka nawilżająco-regenerująca raz w tygodniu. Krem na dzień do twarzy i na dzień pod oczy, krem na noc do twarzy i pod oczy.Maseczka na włosy z jedwabiu raz w tygodniu.To chyba tyle...i niech ktoś powie, że kobieta ma w życiu łatwo;)

Gość nieogarnieta1
do Wet wipes nie wiem po co glupie pytania zadajesz wogole nie dbam o to jak widac!!!!!!!!!

Gość gość
dentysta (www.dentysta-gadomska.pl) fitness, solarium, zakupy, masaze, maseczki, basen, sauna!! :) duzo tego, przede wszystkim robie co chce i sie nie ograniczam :)

Gość gość
Dla mnie kluczowe są zdrowe, zadbane zęby, największą robią robotę :) uzywam bardzo dobrze dobranych i profesjonalnych produktów do zębów, wtedy czuję się najlepiej.. nawet makijaż tak nie pomaga. Dużo produktów zamawiam na superuśmiech, polecam :)

Gość gość
Czyste włosy, biały uśmiech, delikatny makijaż, paznokcie hybrydki w jednym, eleganckim kolorze, zadbane brwi (nie mylić z tymi wiecznie zdziwionymi), schludny ubiór, czyste i wyprasowane, dopasowane do figury i kolorystycznie pod typ urody. Delikatna biżuteria.

Gość gość
Biegam, dbam o higiene i wlosy