Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem okropna wiem

postanowilam nie zapraszac na sylwestra kolezanki ktora jest singielka

Polecane posty

to kobieta kusi...wystawia biust, cztery litery jak ma mini rowna 1 cm:) kusi wzrokiem gadką czesto z podekstem erotyznym.. Nie mowice ze nie. I facet łapie przynete:) sa babki ze klada rece blisko.. krocza facetow jak cos do nich moiwą:) stary gryps;) ale skuteczny skoro potem ida w tango:P

Gość ijaaa
I ja też, kolezanki sie boją że bede sie bawic z ich facetami, odkąd rozstalam sie z moim męzczyzną są niechetne do spotkań np. we trojkę czy nawet w wiekszym gronie, babskie wieczorki owszem bardzo czesto. A i ich faceci na imprach jakos wolą bawic sie ze mną niz z nimi. Pewnie dlatego, że jestem bardziej na luzie niż ich kobiety ktore drżą o to czy aby ich facet nie za bardzo sie patrzy.. A prawda jest taka, że ja za nic na swiecie nie poderwałabym faceta kolezanki........

Gość jestem okropna wiem
Niestety po lekturze tej forum stwierdzam coraz bardziej ze dziewczyny sa okropne i nie przebieraja w srodkach jak sie zakochaja w zajetym facecie. I stad ja wychodze z zalozenia ze lepiej zapobiegac cos niz leczyc. I powtarzam single niech bawia sie wsrod innych singli.

Gość cn
autorko zle zrobiłaś bo mogłas jej powiedziec aby z kimś przyszła .kurwa ale wiara jest tępa :O

Gość jestem okropna wiem
Kawalerow nie bedzie bo choc byli zapraszani to okazalo sie ze maja juz swoje plany. Jak widac faceci potrafia sobie zorganizowac wsrod innych wolnych sylwestra wiec ta singielka tez nie powinna miec problemow.

widze ze juz dorabiasz ideologie...kto tu mowi o jakims zakochaniu??opanuj sie laska...wiekszosc dziewczyn nie podrywa zajetych facetow, ja nigdy bym tak sie nie zachowala...a ty panika na calego bo ci mezusia poderwie...zal mi cie juz w tej chwili...

Gość cn
jestem okropna wiem .... jesteś do dupy koleżanka i tyle w temacie 🖐️

Gość jestem okropna wiem
Wiem ze jestem okropna, ale takie czasy.

Jesl wynosisz taką wiedzę z forum, że wszystkie wolne kobiety to ladacznice to sorry, ale powaliłaś mnie :) Lepiej zamknij męża w namiocie, ale podaj mu tlen, bo udusi się kiedyś ta Twoją przezornością :)

Gość cn
autorka chce się dowartościowac a jest żałosna :O

Swoja drogą, może okazać się, że lepsza była singielka niż czyjaś żona, która klei się nie do swego faceta w szalonym tańcu :D Może lepiej nie organizuj imprezy?> Kto wie co może sie zdarzyć? jaka masz gwarancję, że kobiety innych mężczyzn sa święte po alkoholu? :D

Hottie gdyby twoj latał wzrokiem za innymi juz nie byłabys taka pewna swojej urody.. zapewniam.. szukalabys przycyzny czemu inne bardziej go intersuja niz ty.. wzielabys pod kontrole cale cialo..itp. Ponadto jest cos takego, ze ludzie sami chca miec kogos.. wiec chwytaja sie nawet zajetych..

Gość cn
Hottie .... gdybym był ze swoją laską na jakieś domówce i by były jakieś singielki to zatańczył bym 1 raz z nią i tyle a ja mogę wypic wiele i znam swoje zachowanie i wiem że do innej bym się nie kleił :P

wiec trzeba dbac o siebie i o zwiazek zeby partnerzy byli caly czas dla siebie atrakcynji, a nie potem takie akcje robic jak autorka

Mężczyzna też ma rozum i nie myśli tylko kroczem, litości. Faktem jest natomiast, że obecne tzw. singielki po wypiciu zbyt dużej ilości alkoholu są tak namolne, że wprawiają wszyskich w osłupienie i budzą niesmak. Pijana kobieta nawet najpiękniejsza wzbudza litość - najdelikatniej rzecz ujmując. Byłam kiedyś świadkiem jak na przyjęciu weselnym panna upiła się, a ponieważ dpbrze spiewała to zadedykowała i zaśpiewała panu młodemu piosenkę z miłosnymi wyznaniami i nikt nie miał sumienia usunąć jej ze sceny. Zepsuła komuś najważniejszy dzień w życiu i lepiej by było, żeby nie zaproszono jej na to przyjęcie. Więc powodem nie jest tu jej samotność czy uroda, ale być może totalna głupota po wypiciu nadmiaru alkoholu.

Mimowolnie zrobiono z singielki dziwkę :) Sorki za okreslenie :) Dlatego wcześniej pytałam, czy autorka miała już z nią takie doświadczenia....

to ze jedna sie zblaznila nie znaczy ze wszystkie takie sa...prosze cie nie uogolniaj

Gość jestem okropna wiem
Ja dbam o siebie i moj zwiazek tez, ale przyznaje ze mam niskie poczucie wartosci i kazda ladna singielka sprawia ze zaczynam sie bac mimo ze moj maz naprawde nigdy nie dal mi powodu do tego bym sie martwila. I swoja droga ta dziewczyna naprawde by sie nudzila bo oprocz nas beda same inne pary wsrod nich jedna z dzieckiem. Tak wiec lepiej by pobawila sie wsrod innych singli.

Gość lepiej dmuchac na zimne

ja jestem singielką.. ale wiem, ze singileki sa inne, niekazda jets taka jak ja. Wiekszosc z nich wdaje sie w romanse..bo.. była sama.. itp. Mezatki tez tak robią. Bo wyslzy za maz bez milosci, itp. Bo juz im miłosc przeszła itp. A sa takie co lubia sex i mitomanie. I mimo meza maja kochankow:)

a skad wiesz, że by sie nudziła? Przeciez będziecie rozmawiać śmiać się, żartować, tańczyć..... no właśnie tańczyć :D:P

byłem na takim sylwestrze, pary i jedna wolny strzelec. Niestety jedna z par rozpadła się za przyczyną tej singielki. W wakacje już była w związku małżeńskim a przybyła nowa rozwódka. A wydawło się że rozbiła parę, nierozłączną, no cóż pozory mylą powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej

no wlasnie nie lata. i ten jej pewnie tez nie lata, ale kobiety lubia przesadzac wiekszosc facetow ktorzy sa w zwiazkach nie robia takich rzeczy ze widza ladna dziewczyne i od razu na nia leca. maja swoje dziewczyny przeciez!