Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaaaa

Zapach krwi w czasie okresu

Polecane posty

Gość karolinaaaaaaa

Miedzy 3 a 5 dniem miesiaczki mam bardzo specyficzny i niemily zapach krwi. Czy wy tez tak macie?

Gość karolinaaaaaaa
upup

Gość jola78
trzeba się myć a nie wietrzyć

Gość ojejjjjjjjjjjjjj
hahah umyj pizde brudasko

Gość karolinaaaaaaa
Powiem wam, ze nie spodziewalam sie takich chamskich odpowiedzi. Moge sie myc i 10 razy dziennie a problem jest.

Gość pigulanka
jak zaczniesz używać tamponów jak ci to wyżej proponują to problem wcale nie zniknie tylko wsadzisz sobie ten problem do środka bliżej szyjki macicy. A dopóki nie wiesz co to może być to bym tak nie radziła robić, zdrowie ważniejsze jest. Jeśli mycie nawet przy każdej zmianie podpaski (lub prawie każdej) nie pomaga to może jednak warto skonsultować się z lekarzem. Świeża krew jak się na bieżąco myjesz ma zapach podobny do surowego świeżego befsztyka wołowego. Jeśli u ciebie to nie jest przesadne uczulenie na zapachy tylko rzeczywiście śmierdzi to szybko biegnij do lekarza - wiem, że kobietom czasem chorobliwie zalega krew miesiączkowa i się rozkłada, ale tylko lekarz może to zdiagnozować. 🖐️

Gość grrrrr
mam ten sam problem:( może mój gin jest do niczego:(

Zapach krwi w czasie miesiączki może być bardziej metaliczny. O to Ci chodzi? Ale coś mi się kołacze w pamięci, że pewne dolegliwości właśnie w późniejszym czasie miesiączki, nie na początku, świadczą o schorzeniu... tylko nie pamiętam jakim :)

Gość loloa
ja mam problem bo miałam okres ale póżniej nie miełam i to j€z 3 miesiąc boje sie powiedzieć mamie a wiem że nie jestem w ciąży bo mam 13 lat no i wiecie