Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rt

Dlaczego mezczyzna musi sie zastanowic nad miloscia?

Polecane posty

Gość adrian...27
Może był miły bo widział że Ci się podoba? Że zabiegasz o niego, machasz rzęsami, nie chciał być opryskliwy i ciągnął to.

w tym problem ze ja nie zabiegalam, nie narzucalam sie ale nie o to chodzi. Zastanawiam sie tylko czy faceci tak maja ze milcza bo musza przemyslec:)

Gość unce pence
tak jak milczymy jak chcemy przemyśleć w jaki sposób się od baby uwolnić i żeby nie było dużego smrodu

Gość samanta12
nie zasługłuję na Ciebie. a tekst nie stać mnie na Ciebie? :o

Gość faceci tchorze
o rany, a strach, lek moze trafilas na jakiego z zaburzeniem osobowosći, ale raczej nie .........on C nigdy nie powie w oczy, ze Cie nie chce, zostawi raczej otwarta furtke, bo kto wie a moze mu sie odwidzi kiedys ......zamknij ja TY

Gość jgertyyy
Z pozycji starej baby, co to niejedno w zyciu widziala, z pelna powaga autorytetu , ktory daje mi wieloletnie doswiadczenie zyciowe musze zgodzic sie z wypowiadajacymi sie tu panami co poniektorymi paniami. Niezaleznie od tego czy pan ma lat 20 czy 55, czy ma takie czy inne doswiadczenia zyciowe, czy zostal skrzywdzony czy nie - jesli mu zalezy to sie postara. Bez dwoch zdan. bez akademickich, bezsensownych rozwazan - jak facet chce, to gory dla kobiety przeniesie. Dixi.

Gość gość
A jak nazwiemy ten fakt jestem z facetem prawie rok, tesknimy za soba ogromnie , kochamy sie , wyznajemy miolosc, ja mieszkam za granica on cierpliwe czeka, nie daje mi spokoju telefonami zasypuje, non stop rozmawiamy na skypie i razem ogladamy w tym samym czasie filmy...on ma chorego syna ,ja corke, planujemy byc razem . On jest zamknietym facetem za malo daje kobiecie milosci, nie moze sie otworzyc...teraz postanowilam do niego nie dzwonic, nie odbieram jego telefonow, gdyz to on ma miec spodnie w zwiazku a nie ja!! Zalatwaiamy oboje rozwody a on niestety nie umie tego zrobic, wszytko robie za niego .i wiecie co..nie wiem co zrobic z taki fdacetem, ze nagle on musi chwile odetnac..a kiedy ja mam chwile odetnac...egoistyczny dziciuch...czekam na wasze opinie:) POzdarwiam Was

Gość gość
jgertyyymasz racje a jak facet jest len smierdzacy i cale zycie mial lenia smierdzacego w bylej partnerce to bedzie cholernie ciezko i mysle , ze nic z tego nie wyjdzie:)