Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za cholerny pech

Właśnie mnie zwolnili .....

Polecane posty

Gość co za cholerny pech

a zapieprzalam jak dziki osiol, moze nie do konca sobie radzilam - to byla praca w kuchni :(ale dawalam z siebie wszystko a oni dzis zwyczajnie wylali 4 osoby , uwazam ze to niesprawiedliwe moj and byl najlepszy z osob ktore tam pracuja...co ja teraz zrobie?? wynajmujemy z narzeczonym mieszkanie - 600 plus prąd, on zarabia 1200 - 1030 miesiecznie - narazie ma niecaly etat, jestesmy tu miesiace, ja zarabilalam jakies 1300 wiec nie bylo problemu a teraz? to jest male miasteczko gdzie ja znajde prace :( dodam ze jestem w Irlandii w okolicach cork, zastanawiam sie czy nie przeniesc sie do cork, ale doslownie dwa tyg temu zmienilismy mieszkanie na jakies wreszcie cywizizowane warunki :( boze swietny koniec roku :( czy tos byl w takiej sytuacji? jakies glupie sprzatanie domów chyba znajdę?

Nie przejmuj się :) urokiem Londynu jest to, że pracy tu się nie traci tylko zmienia - zaraz znajdziesz nową :)

Gość BlackMarket
matko, czy czytanie ze zrozumieniem jest takie trudne??? Dziewczyna wyraznie pisze, ze mieszka w okolicy Cork!! Co do tematu, to moze rzeczywiscie lepiej sie przeniesc? Aczkolwiek ja mieszkam w Galway, podobno duzym miescie ;) , a mialam naprawde duze problemy ze znalezieniem pracy.. Teraz jest wszystko ok, ale pamietam te koszmarne miesiace, gdy nic nie moglam znalezc mimo sterty wyslanych cefalek. Autorko, nie zalamuj sie, zawsze mozesz liczyc na wsparcie narzeczonego, wiec nie jest tak zle. A prace mam nadzieje, ze szybko znajdziesz, nie mozesz sie tylko zalamywac! Zycze powodzenia, no i lepszego Nowego Roku:D!!!