Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Madchen

Madchen to wrazliwa sympatyczna dziewczyna i ciepla, najfajniejsza na forum

Polecane posty

Gość Fan Madchen
Nawet mi wtedy pomoglas i juz tak nie patrze na kobiety pod katem dziewictwa

No i słusznie robisz:) Grunt to wyjść do ludzi i sie otworzyć. chociaż to się tak łatwo pisze..sama miewam z tym problemy

Gość Fan Madchen
Z jednym przede mna w sumie moze spac ta moja "wybranka", zreszta chce teraz miec wiele kobiet w zyciu, wiec dziewictwo nie jest dla mnie juz takie wazne

Witam Jarka🖐️ My chyba jeszcze nie mieliśmy okazji dyskutować , wiec... nie wierz im:P o typowy facet sie obudził "chce mieć wiele kobiet' ... ale to chyba dobrze:P :)

Gość Fan Madchen
Nie bede juz ocenial przez pryzmat dziewictwa, ale sam tez sobie nie bede stawial zbyt wysokich wymagan moralnych w strefie seksualnej

Ale podgladam . Jednak nie dołączam do dyskusji bo wszedie gdzie jesteś są jak ogony Delicious i Bejbe Lilly :P

a co, chciałabyś wywiad na osobności? :) zapomniałaś jeszcze o Scarlet, robaczku i innych ten tego łajzach :)

ale pozostałych szanuje. a 2 ogony które wymieniłam nie. I ciągle mnie ostatnio dręczy czy Wy z Pedro sie z nich napieprzacie czy traktujecie na serio . Chociaż dziś Pedro sie na bejbe wkurzył:D a wywiad moge mieć:P Nie boje sie:P