Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka_1987

kto ma tak jak ja?

Polecane posty

chcialam przez to powiedziec, ze chyba kazdy sie starzeje :P --- Aga - na pewno potwornie cierpisz i zabierze ci sporo czasu dojscie do siebei, ale dojdziesz ... I znajdziesz lepszego

Gość sylwester.
Aga moze wyobraź sobie swojego bylego jako takiego starego oblesnego dziada, moze to ci pomoże :) nic nie trwa wiecznie, mlodosc niestety tez. dlatego trzeba sie nia cieszyc a nie plakac za bylym :)

Gość
AB rh+ => Widziałem taki obrazek: siedzi dziadek w slipach na łóżku w sypialni i widzi swoją żonę wychodzącą spod prysznica (gruba wszystko zwisa łącznie z c.. entralnymi miejscem). Nad dziadkiem dymek: I czy to takie dziwne, że nie mogę go podnieść..." Chwalić wszystkie Bogi: 1) nie tyję; 2) golę glace zachowując włosy na później (przy okazji oszczędzam na spray'u; 3) Dbam o układ krążenia (sport i inne takie duperele), więc i mam nadzieję na długie używanie fujary :P Biorąc pod uwagę, że panie bardziej patrzą na portfel, a faceci na urodę, kobiety wraz z upływem lat znajdują się na coraz gorszej pozycji ;) No dobra, tylko się droczę ;)

Gość uszy do góry
:)

Gość
Agnieszka_1987=> Nie przesadzaj Słonko. Na jednej osobie życie się nie kończy. Wiem, że Cię boli, ale nie dramatyzuj. Skoro miałaś faceta brzydka nie jesteś, więc po co się smucisz? Wszystkiego dobrego w nowym roku :).

Apostol, jak ty cos powiesz to po prostu nie moge.. Nie licze na wyglad zewnetrzny, bo dla mnie on nie jest tak istotny zeby opierac na nim to czy znajde kogos czy nie..

nowy rok to dobra okazja żeby coś zaczać od nowa. nieźle by było zacząć od nowego związku. ja właśnie zaczynam szukanie nowego misia. niestety w tym kraju niema za dużo miłych i kulturalnych ludzi. 😡

Gość
Aj Aga, Aga, weź to co napisałem w nawias :). Poza tym (nawiasem mówiąc :P) wygląd jest bardzo ważny. Sssilly maggot=> ano nie ma. Ja rozglądam się za jakąś interesującą babką i, póki co, ośmielę się stwierdzić, że w Polsce nie ma kobiet, są tylko kobietony. No nic, za pół roku będę pracować w Rosji, obejrzę tamtejszy "towar" :P

jezeli 1987 to twoj rok irodzenia, to oj,.. mlodziutka jeszcze jestes, zakochasz sie nie raz i nie wazne, ze teraz mowisz, ze tego nie chcesz :) mnie mój byly zostawil na miesiac przed slubem, dla mojej kolezanki. BYla tragedia.. ale teraz? moge byc mu tylko wdzieczna, spotkalam najwspanialszego faceta na swiecie- teraz juz męza, i nie wyobrazam sobie bycia z tamtym. Strasznie sie ciesze, ze tak to sie ulozylo :) wiec wez sie w garsc, glowa do gory. Skoro tak cie potraktowal, to swinia i tyle i na pewno na ciebie nie zasluguje. Czekaj, a zobaczysz co stanie sie za jakis czas :)