Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QAZwsxEDC

Tylko dla dziewczyn P

Polecane posty

Gość QAZwsxEDC

Dziewczyny dzisiaj pijemy za facetów, ktorzy nas zdobyli. kolesi którzy nas stracili, debili ktorzy nas rzucili i farciarzy ktorzy nas poznają.

Gość BEZSENSU TO

Gość QAZwsxEDC
ja tez dostalam takiego sms, ale bardzo mi sie podoba dlatego sie nim dziele :P

A ja sie wkurzylam na te wszystkie wiazanki i wysłałam w obiego wiazanke mojego autorstwa, badajcie: (o)(o) to sa tzytzki Dody.. aby natura obdarzyła Cię jeszcze wspanialszymi, wyślij tego esa do 6 dziewczyn, jesli tego nie zrobisz, Twoj biust bedzie maly i zwiotczały:D

Gość QAZwsxEDC
pain au chocolat - napisalam ze dostalam to w postaci sms :D bidulko ;) ale ze mi sie spodobalo to to tu wkleilam :P

ja piłam dzisiaj za: zdanie egazminu zeby moj byly zrobil dziecko nastepnej naiwnej (to nie mi zrobil dziecko gwoli ścislosci :D) za wlasne zdrowie za swoja urode za znajomych a potem sie polało: za babcie,za dziadka, za mamusie, tatusia, psa .. fajnie bylo :D 🖐️ sczesliwego dziewczyny 🌻

Nie jestem dziewczyną, dla tego muszę wam zakomunikować iż boli mnie palec.. o ten : ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/\'...\'/´¯¯`·¸ ........../\'/.../..../......./¨¯\\ ........(\'(...´...´.... ¯~/\'...\') .........\\.................\'...../ ..........\'\'...\\.......... _.·´ ............\\..............( ..............\\.............\\... Wszystkiego najlepszego z nowym rokiem.. :p