Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rygorzystka

obciachowe prezenty

Polecane posty

Gość rygorzystka

Co tam wam ciekawego dostało na gwiazdkę? macie jakiegoś obciacha? można by się podzielić ze światem :) tam mnie naszło, bo wpadłam na www.wyczesaneprezenty.pl i mi się przypomniało jak dwa lata temu dostałam w prezencie plastikowy stroik z kaczuszkami, mega przypałowy. Szkoda, że na śmietnik poszedł, bo z chęcią bym go teraz wrzuciła na tą stronkę;)

Gość misowaty 22
he he , zajefajna stronka, a kalesony to juz szczyt głupoty, i obciachu !!!

Gość leonniezawodowiec
ale jaja, najbardziej na dzień dzisiejszy wpadł mi w oko kostium borata, nie powiem sam bym sobie chętnie taki kupil ;-)))))

Gość zbyszko
o jizaz, kalesony, nie, nie i jeszcze raz nie! ale kostium borata niezły, ciekawe jakby niektórzy w nim wyglądali, hehe :D

Gość pewna dziewczyna ze slaska
dostalam ale na urodziny od takiej przyszywanej babci, bardzo bogatej zreszta: -stary plyn do kapieli ktory zrobil mi uczulenie po 1 uzyciu -stare czekoladki, o okropnym smaku -stare perfumy, widac, ze zuzyte do polowy a wszystko to ze sklepu ,,wszystko za 4 zlote,, i potem to tlumaczenie ze takie juz kupila :(

Gość marta i marta
joj, babcie to ponoć tak miewają, i starsze przyszywane i nie przyszywane ciotki- porażka, ale pomyśl, ze nie jesteś sama i że teraz dostałaś fajne rzeczy, a nie tak jak osoba z tej strony kalesony :D lol

Gość pewna dziewczyna ze slaska
jeszcze mi babcia chciała sprezentować papier toaletowy ze śladami użycia, ale nie wzięłam

Gość Rębajło
moja koleżanka dostała wibrator a potem miała powybijane zęby

moi rodzice dostali kiedys sztuczne kwiaty od sasiadki:) takie zakurzone plastikowe gerbery ktore staly u niej na stole:D

Gość co zlego jest w kalesonach
?? O ile ktos nosi ;) Stare i uzywane to faktycznie siara dawac... Ale jeszcze mniej kulturalnie jest okazywac niezadowolenie z prezentu ;)

Gość a co zlego jest
w porcelanowym aniolku? ;)

jest brzydki, niepotrzebny i wkurza mnie, ze w ogole dalam sie namówić na jakieś klasowe mikołajki .. blee chcesz to Ci go wysle .... ?

to co dla jednego jest obciachowe dla drugiego takim byc nie musi :)..............rozejrzyjcie sie niezadowoleni ;) ile sami obciachowych prezentow rozdaliscie :D i wlasnie w tej chwili ktos na innym forum wasze prezenty nazywa obciachowymi :D

Gość brygadzistka
pewnie, że co dla jednych fajne to dla innych obciachowe, ale zawsze tak było i tak będzie, że komuś się nie spodoba co dostanie, albo my kupimy coś co ktoś inny uzna za obciacha:) ale pośmiać sie można i ja na stronkę wchodze i lukam co też kto uznał za obciach:)

Gość bozenaa25
haha a ja uwielbiam stronke www. aaaby-sprzedac.blogspot.com moze i prezenty nie sa, ale ,,cuda,, na sprzedac:P

Gość złooooooooooo
ej no ale to raczej nie obciach co? a tam na tej stronie to takie " obciachowe " prezenty się zamieszcza, typu sweterek jak z linku wyżej

Gość OLENKAzKalisza28
o widze ze sa Panie z KAlisza ;) ja sobie na koniec roku zafundowalamm zamkniecie sklepu to najgorszy prezent na swiecie,nie polecam ;)

Gość lewalewa
Oleńka to dawaj fajny opis i wrzucaj na stronke.Jest szansa ze to bedzie super osobisty obciach i wygrasz....

Gość lollipopik
to jest myśl, dawaj Ola foty na ta stronę, chociaż może na chwilkę poprawisz sobie nastrój!

Gość lojal
Rotfl, ciekawy pomysł z pokazywaniem obciachów, kilka jest na serio niezłych. Tak myślę, że chyba każdy przynajmniej raz w życiu dostał takiego obciacha prezentowego:)

Gość natuńka
Mega kupa rulezzzzzzzz:) Popłakałam się za śmiechu jak ją zobaczyłam:D Bardzo fajny pomysł z takimi nietrafionymi prezentami.

Gość mojraA
łaaaaaaa, ta czapka mnie rozwala, ona musi wygrać w tych wyczesanych prezentach, aż zaraz na nią kliknę w tym konkursie;]

Gość krzaczora
o, widzę, że dołączam do sympatyków czapki mega kupy:) nieziemska jest nie ma co i takiego prezentu się na pewno nie zapomina;) Stronka z prezentami wypaśna

Gość morti
Pocieszna stronka, widzę, że ma coraz więcej sympatyków. Czapka kupa to jak dla mnie ten "mega obciach" chociaż jest też kilka innych prezentów, które mnie rozbawił:)

Gość mort
Ja mogłabym wrzucić tam ton rajstop, które dostaję rok w rok, ale to mało śmieszne by było dla ludzi, dla mnie jest już teraz pocieszne, za to smieje asię z tych swetrów, iście "obciachowe".