Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

moje sylwestrowe menu na kolacje z mezem

Polecane posty

spedamy z mezem i naszym synkiem sylwestra w domu wiec postanowilam przyrzadzic cos dobrego do jedzenia, powiedzcie mi drodzy kafeteriusze czy menu ktore przygotowalam nadaje sie na sylwestrowy wieczor, ;) na przystawke mam jajeczka w majonezie, pasztet (dostalismy od mamy), jakies pieczywo ,salatka z brokulow pozniej szynka pieczona z pieczarkami , frytki i szpinak. Dla nas drinki martini(moje ulubione)dal dziecka picolo:) moze byc ???jak myslicie z tym jedzeniem wszytsko ok?No a pozniej oczywiscie kafe;)

Gość jak dla mnie ok

Myślę, że jak najbardziej może być. My z mezem tez siedzimy z dzieciaczkami w domu. Ja przygotowalam salatke jarzynowa (troche zmodyfikowana), jajka faszerowane, kanapeczki (takie malutkie) i usmaże solę i rekina :)

Gość może Wy mi pomożecie
ja sobie zrobiłam krokiety z kapustą i grzybami+barszczyk czerwony:)

a no i zapomnialam dodac ze bedziemy sobie tanczyli razem z dzieckiem i mysle ze to bedzie super spedzonyczas z rodzina:)

u mnie podobnie z tym że już zajadam się szynką z szparagami i majonezem :D szczęśliwego nowego roku też życzę :)

u nas będzie tequila (drinki) lub tradycyjnie z solą a na kolację przygotowujemy zapiekankę ziemniaczaną :))) . Też mam nadzieję że będzie super :D

Gość candywoman
a ja chce chłopakowi przygotowac kanapki i przekaski z jego ulubionym łososiem skromnie tylko nie wiem czy jest sens w ogóle cos przygotowywac :(

a ja mam tak barszczyk, paszteciki sałatke z pekinkiej, fety,oliwek, pomidora,ogorka itp. salatke z makaronem,szynka, brokułami, groszkiem ala jarzynowa galaretke (nóżki) ciasto udka pieczone kanapeczki;-)

Gość candywoman
miałam małe spiecie z chłopakiem on koniecznie chce sie spotkac przed sylwkiem z kolega ale widze ze szuka wymówki, nie chce spedzic tej nocy ze mna boi sie ze wpadnie moja mama zeby nam zlozyc noworoczne zyczenia :O

to idzcie razem do tego kolegi, potem romantyczna kolacja, dobry alkohol fajna muzyka i moze cin cin;)