Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

litlle girl

UWAŻAM ŻE JAK CHŁOPAK JEST PRAWICZKIEM TO MA ŁATWIEJ

Polecane posty

UWAŻAM ŻE JAK CHŁOPAK JEST PRAWICZKIEM TO MA ŁATWIEJ NIŻ JAK DZIEWCZYNA JEST DZIEWICĄ. PO CHŁOPAKU TO MOŻE UJŚĆ W TŁOKU JAK SIE W KOŃCU TEN 1 RAZU WYDARZY, A U DZIEWCZYNY TO NIE PRZEJDZIE: KRWAWIENIE I TE SPRAWY..... CZY DA SIĘ TAK ZREOBIĆ ŻE GDY DZIEWCZYNA JEST DZIEWICĄ I ROBI TO 1 RAZ TO ŻEBY NIE BYŁO WIDAĆ ŻE TO JEST JEJJ 1 RAZ???????

Gość sprytna kocic-A
NIEMADRA JESTES

był już kiedyś podobny temat i wyszło że lepiej że chłopak nie jest prawiczkiem bo tak w dużym skrócie już coś umie no a dziewice wiadomo - są bardzo pożądanym "towarem" 🖐️

Gość to mnie ciekawi
czy te suwaczki to dlatego suwaczki się nazywają bo cię wcześniej ktoś posunął?

ALE CZY DA SIĘ TAK ZREOBIĆ ŻE GDY DZIEWCZYNA JEST DZIEWICĄ I ROBI TO 1 RAZ TO ŻEBY NIE BYŁO WIDAĆ ŻE TO JEST JEJJ 1 RAZ??????? JA MAM 20 LAT I NIE CHCĘ ŻEBY MÓJ PRZYSZŁY POTENCJALNY FACET MYŚLAŁ ŻE JESTEM DZIEWICĄ. WOLĘ ŻEBY BYŁ ZAINTRYGOWANY (I ZAZDROSNY?) ŻE WCZEŚNIEJ JUŻ TO Z KIMŚ ROBIŁAM (MIMO ŻE TO NIEPRAWDA!!!!!!!!!!:)) BO ON NIE JEST PRAWICZKIEM, ALE W MOIM WIEKU (20 LAT TO JUŻ GŁUPIO BYĆ DZIEWICĄ) NO WIĘC... CZY DA SIĘ TAK ZREOBIĆ ŻE GDY DZIEWCZYNA JEST DZIEWICĄ I ROBI TO 1 RAZ TO ŻEBY NIE BYŁO WIDAĆ ŻE TO JEST JEJJ 1 RAZ???????

Gość skończony rok
wolę zasuwki

Gość vcxe
dziewictwo jest w cenie.

Gość Halinikahxc
da sie bo nie zawsze jest krwawienie

Gość american pie
na poważnie to wyłącz capslocka a dziewictwo jest w cenie wiec sie nie masz czego wstydzic

Co za bzdura:) Powiem tylko tak, ze nie wszystkie kobiety krwawa i zwijaja sie z bolu podczas pierwszego razu. U mnie np nie bylo wlasciwie ani tego, ani tego, wiec poza jakas tam niepewnoscia i nieporadnoscia nie bylo innych ''oznak'' dziewictwa:)

Najlepiej jak bardzo chcesz udawac, to obejrzyj kilka filmow dla doroslych i zobacz jak to sie robi:D

WYDAJE MI SIĘ ŻE TECHNICZNIE TO JESTEM DOBRZE PRZYGOTOWANA :D :classic_cool: ALE BOJĘ SIĘ WŁAŚNIE O FIZJOLOGIĘ (KRWAWIENIE ITP.) ŻE ON BĘDZIE MYŚLAŁ, ŻE TO NORMALNY SEKS, A JA ZAKRWAWIE MU PÓŁ ŁÓŻKA...

Gość Halinikahxc

Gość Dana International
też jestem dziewocem

NO POPRZEZ TAKIE FILMY DLA DOROSŁYCH WŁAŚNIE :D (TECHNIKA OPANOWANA :classic_cool:) NO TO MÓWISZ TAK W OGÓLE, ŻE LEPIEJ DLA MNIE NIE PRZYZNAWAĆ SIĘ OD RAZU DO DZIEWICTA, A MOŻE SIĘ NIE ZORIENTUJE, ŻE JESTEM "NIEDOŚWIADCZONA", TAK???

Mysle, ze jezeli to cos powaznego miedzy Wami to powinnas mu powiedziec, bo i tak wyjdzie w praniu, chyba ze po prostu chcesz sie pozbyc swojego dziewictwa:)

Uważam że facet ma gorzej od dziewczyny ja osobiście choc jeszcze w żadnym związku nie byłem ale nigdy się nie ożenię z pierwsz dziewczyną musiałbym byc skończonym kretynem aby to zrobic

Gość xdjviodjfmodmdkonv
prawiczcy mnie nie krącą

CHYBA POWIEDZIAŁABYM MU (JEŚLI TO COŚ NA POWAŻNIE) ALE DOPIERO PO FAKCIE, PO PARU LATACH :D ALBO TYGODNIACH CHOCIAŻ.... :D OD RAZU NIE CHCĘ. CHCĘ ŻEBY MYŚLAŁ, ŻE TEŻ SIĘ NIEŹLE BAWIŁAM JAK BYŁAM MŁODA. TAK JAK ON (MIMO, ŻE JEST STARSZY ODE MNIE - ON JUŻ TO ROBIŁ) ALE TEN 1 RAZ MUSI BYĆ TAKI... FORMALNY? DLA MNIE, BO CHCĘ MIEĆ TO JUŻ ZA SOBĄ dzięki :)

ALE TEŻ NIE CHCĘ (JEŚLI JUŻ PÓJDĘ W TĄ ŚCIEMĘ :D ŻEBY COŚ POSZŁO NIE TAK - W SENSIE KRWAWIENIE, CZY COŚ TAKIEGO. 1 RAZ MUSI BYĆ NAMIĘTNY, A JAK MA TO BYĆ COŚ NA POWAŻNIE TO NIE CHCĘ SIĘ SKOMPROMITOWAĆ TYM, ŻE ZACZNIE MNIE BOLEĆ, ŻE BĘDZIEMY MUSIELI PRZERWAĆ CZY COŚ. ALE TEŻ NIE CHCĘ MÓWIĆ, ŻE W WIEKU 20 LAT JESTEM DZIEWICĄ (!) SYTUACJA PATOWA...... CO ZROBIĆ????

Po pierwsze nie krzyczec-->wylacz caps locka! chcesz budowac zwiazek na oszustwie i udawac to Twoja sprawa, ale jeszeli Twoj facet jest doswiadczony i sypial juz z kobietami, to i bez krwawienia pozna, ze jestes ''swieza'':)