Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka35

noworocze postanowienia

Polecane posty

Gość elka35

Tutaj podajemy nasze noworoczne postanowienia-dotyczące urody, zdrowia. Ja: - zadbać o zęby -5 kg mniej-skazować jedzenie słodyczy -poprawić swoją kondycje, -pływanie-( ato oznaczaże muszę nauczyć się pływać)

Gość 820926
Zapomnieć...

Gość taka sobie jedna z tłumu
W Nowym Roku, tuż po balu, oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, proś niebiosa by Ci dały dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku

Gość i....
i....wreszczie oszczędzać, a nie wydawać bezmyślnie pieniądze

-- myślec bardziej pozytywnie -- mniej sie wkurzac -- wiecej usmiechac -- przytyc --jesc wiecej warzyw i owocow

-schudnąć 5-7 kg -cwiczenia ujedrniajace ciało codziennie -wziąć sie wreszcie za szukanie dobrej pracy i znalezc ja najpoznije w polowie 2008 roku ;) -nie przeklinac

Gość a ja muszę
zmienić męża bo stary mnie wkurza !!!!

Gość borowik nieszlachetny
bardziej dbać o dziecko i męża wyleźć z myslenia o chorobach odnowic kontakty towarzyskie zadbać o siebie lepiej zarzadzać finansami rodzinnymi kochac ludzi takimi jakimi sa- zapominac o złych chwilach i widzieć dobro w każdej chwili dnia

Gość ANG.
Wreszcie nauczyć się angielskiego. Jestem bardzo niesumienna i niesystematyczna pod tym względem.Ale za kilka lat każdy robotnik ( ile ich jest w Anglii)prawie bedzie znał angielski, a ja po studiach i ledwo dukam.

Wybielić zęby Zadbać o włosy Zrzucić 13 kg Uczyć się angielskiego i hiszpańskiego z efektami Odwiedzić jasnowidza :P Zbudować mięśnie na brzuchu i ogólnie poprawić formę.