Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany - Romantyk

Romantyczny wyjazd - gdzie?

Polecane posty

No własnie gdzie? Jestem z moją dziewczyną już 2 lata. Rocznica przypada nam 20 lutego. Chciałem z tej okazji wyjechac z nią na jakiś romantyczny weekend. Kasa nie gra roli. Myślałem może o Paryżu lub Wenecji ale to strasznie przereklamowane miejsca. Chcę żeby było tak spokojnie a zarazem pięknie i romantycznie. Macie jakieś propozycje?

Gość litka
zależy co uznajesz za romantyczne czy zależy Ci na mieście knajpkach czy jak klasyczny romantyk dzika przyroda i tylko wy

Dzieki za rady. Ta FLORENCJA mi sie spodobała. Ceny nawet nawet. Chyba tam pojedziemy. Dzięki jeszcze raz.

Gość Kazimierz Dolny

Gość buahhahha
teee zakochany romantyku, w pierszym poscie napisales ze kasa nie gra roli a w ostatnim ze ceny sa nawet ok hehehehe to sie zdecyduj czy kasa gra role czy nie :(

Gość zakochany-romantyk
Nie gra roli gdyby było drogo to napisałbym że trochę droga a jeśli tanio to że tanio. To że mówie o cenie nie znaczy że jeśli będzie tam drogo to nie pojade.

Gość miszelle fajfer
Mozecie wyjechac do Florencji lub Rzymu jesli odpowiada wam chodzenie po uliczkach i zwiedzanie zabytkow. Mozecie wyjechac w gory np Dolomity jesli lubicie chodzic po gorach. Najpierw musicie uzmyslowic sobie jaki typ odpoczynku by wam odpowiadal.

Gość chorwacja
Szkoda, że chcesz zrobić to w lutym, latem polecam jeziora plitwickie w chorwacji, coś przesadnie pięknego.

Gość nhfnfg
Hehehe, a to sobie ludzie fantazjują na dobry początek roku :D. Gdyby autor faktycznie miał kasę i mógł gdzieś jechać, nie przeżywałby tego i nie pytał na forum ogólnotematycznym.

A ja tak z ciekawości zapytam. Ile taki weekendowy wyjazd do Paryża czy Wenecji może kosztować? Chodzi mi o całkowity koszt, czyli przelot, zakwaterowanie, wyżywienie. Orientujecie się?

to ja delikatne OT czy ktoś się oriętuje ile kasy potrzeba na tydzień w skandynawii prom a potem dalej samochodem:P

Jeżeli ma być romantycznie, to trzeba wybrać miejsce, w którym będziemy czuli się wyjątkowo dobrze, atmosfera będzie kameralna i romantyczna, no i rzecz jasna powinno być malowniczo położone. Hotele, które mają w ofercie SPA są fajnymi miejscami, bo zazwyczaj spełniają te wszystkie warunki, wymienione przeze mnie.

Gość pappap
zazdroszcze jej :(

Gość winny
Jeśli chodzi o romantyczny wyjazd to myślę, ze Pojezierze Brodnickie się do tego bardzo dobrze nadaje. Ostatnio oglądałam zdjęcia tego kurortu Głęboczek i zapragnęłam się tam pojawić. Poza tym czytałam, że jako jeden z niewielu spa mają winoterpaię :D Myślę, że to może być idealne rozwiązanie na romantyczny wypad :)

Gość stylonka
Mnie się marzy właśnie taki regeneracyjny wypad we dwoje do spa na weekend. Przeglądałam dzisiaj ofertę jednego hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze i rozochociłam się na czekoladowy masaż :) Do tego lampka wina po i spacer po plaży :) ach

Gość malagenia
Moim zdaniem idealnym miejscem na taki wypad jest Srebrna Góra. Jest tam sporo do zwiedzania, a przy okazji okolica jest bardzo urokliwa. Ogólnie warto wejść na stronę nextur.pl Jest to wirtualny doradca podróży. Znajdziesz tam kategorię "Dla Dwojga" gdzie jest sporo ciekawych propozycji na takie weekendowe wypady.

Gość elzab
mam takie miejsce, w polsce, cisza, spokój, cudownie

Gość klakula
Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci Malbork. To bardzo romantyczne miasto :) Okolice zamku to fajne miejsce na wieczory spacer, a dobrze zjeść możecie w Karczmie Zamczysko. Jadłam tam pierś panierowaną z szynką i serem i domowe ciasto :) Twoja dziewczyna na pewno będzie pod wrażeniem :) W Malborku są 3 hotele więc na pewno znajdziecie kwaterę :)

Gość gość
Uczciwie podchodzą do swojej pracy w biurze Gryf. Jeździmy z nimi jako firma na wycieczki weekendowe już długo i jeszcze wtopy nie zaliczyli. Ostatnio głównie obieramy kierunek Węgry (http://gryftravel.pl/budapeszt – są tutaj przykładowe opcje zwiedzania Budapesztu).

Gość gość
Namysłów ;))))

Gość gość
Ludzie bez kasy celów w życiu i ogłady mogą poprostu spacerować po parku też może być romantycznie.

Gość gość
Moj roman jest bardzo romantyczny ale tez pyta gdzie ten wyjazd