Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaaaaaaaaaa

40-letni kawaler

Polecane posty

Gość kldfghjksdf
Jaki to lek był ? Ciekawi mnie to ;) Nie pomyślałeś, że możesz rozmawiać z kimś, kto się na tym zna ? Nie przyszło ci to do głowy ?

Gość okzert
pamietaj . Zdrowy nigdy nie zrozumie chorego , a te słowa typu żalaj sie nad sobą mozesz mowic do biednej sasiadki , ktora jest zdrowa . JA wolałbym sobie 100 razy w zyciu złąmac noge niz miec ta chorobe.

Gość kldfghjksdf
Uciekam. Szkoda czasu. 🖐️

Gość tez mam te
u mie to jest tak ze boje sie tylko pwnych sytuacji i tylko ich unikam ale to wystarczy by utrudnic zycie. np poznalam kogos na necie i unikam spotkania z nim a szkoda bo moze cos fajnego by wyszlo z tej znajomosci

Gość Dersu
Ja mam 46 lat i zadnej kobiety - a dosexu wystarcza mi wlasna reka. Pozdrawiam

Gość gość
stary czym sie przejmujesz, ja 38 letnim kawalerem jestem, nigdy nie mialem kobiety w sensie jakiegokolwiek związku partnerskiego, ale bzykam rozne panie luksusowe od towarzysttwa tylko ze mnie na to stac, a ze jestem lysym blondynem, do tego chudym i dlugim bo jakies 196 m wzrostu a wiekszosc polek to niedorasta nawet do 160 cm, jestem sam bo jestem inny, znajdz sobie pasje, a zarobisz kasiorke to i bedziesz mial bzykanie i to nie z jakimis niskimi pasztetami ale naprawde z fajnymi rurami :)

Gość ćmaaa
z 40-letnim kawalerem zawsze jest cos nie tak, albo kobieta nie odpowiada jego mamusi, albo on boi sie samodzielnego zycia, albo robi kariere np. w wojsku - tacy przewaznie nie chca rodziny tylko w wolnym czasie dobrze sie zabawic, a potem kumplom opowiadać, no i delikatna sprawa to b. malutki ptaszek czyli kompleksy - c**przewaznie na portalach siedzą i bawia sie w erotomanów-gawedziarzy, to wszystko przerabiałam niestety