Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciąży

sklepy dla maluszków Lublin i Warszawa

Polecane posty

Gość w ciąży

Bardzo prosze o wskazówke gdzie moglabym sie wybrac na zakupy-wyprawka dla malenstwa-w Lublinie???? czy jest jakies miejsce, punkt, gdzie jest wiecej sklepów z wozkami, ubrankami, lezaczkami, smoczkami etc w jednym miejscu ??? To samo Warszawa......... Gdzie warto by sie wybrac.......??? A moze wiecie cos o jakichs noworocznych czy styczniowych wyprzedazach????????? Czekam na pomoc

w Lublinie są dwa duze sklepy z takimi rzeczami jeden to Baby-fant na Lotniczej a drugi Rampers na Smoluchowskiego.

polecam baby fant,baaaaaaaardzo duza hurtownia z kilkoma salami na jednej wozki na drugiej lozeczka i krzeselka do karmienia na trzeciej ubranka i akcesoria.bardzo duzo firm i bardzo duzy wybor a przede wszystkim wszystkie sklepy sie w nim zaopatrruja wiec zawsze mozesz miec wieksze pole zanim ubranka zostana przebrane.

Gość w ciąży
dziekuje! na pewno sie tam wybiore, tymczasem jestem jeszcze w warszawie- moze i tu ktos zna cos takiego duzego uniwersalnego??

Gość w ciąży
up a moze w tesco w cherookee dla dziecisa jakies teraz wyprzedaze...??

Gość w ciąży
up

Gość kaliaaa
byłam w tesco kilka dni temu.Nie widziałam nic fajnego dla dzieci przecenionego.jak coś było przecenione to już takie ,że w życiu bym tego dziecku nie ubrała.Ale może teraz jest coś nowego,nie wiem..

Gość Malutka reaktywacja wątku
Wiem, że temat jest nieco przedawniony, ale jeśli ktoś zmagałby się akurat z dylematem odnośnie tego dokąd udać się po tę pierwszą wyprawkę, mieszka w dużym mieście lub okolicach i myśli nad skompletowaniem ładnych, dobrej jakości, nieużywanych i do tego niedrogich rzeczy, to proponuję kilka użytecznych wskazówek: 1) Ubranka – C&A, H&M, CUBUS, KappAhl (polujcie na posezonowe wyprzedaże i zawsze pytajcie o nie menedżerów sklepów, a nie obsługę) 2) Wózek, autofotelik (ewentualnie leżaczek) – np. GRACO, COSATTO (ich najprostsze modele są naprawdę tanie w porównaniu z innymi „nie krajowymi” markami, do tego są lekkie, zgrabne i proste, dobrze jest poszukać najatrakcyjniejszych ofert w sklepach internetowych, na aukcjach lub posezonowych wyprzedażach w sklepach) 3) Cała reszta – IKEA 4) Kosmetyki – ROSSMANN (mają najlepsze ceny, a pieluszki i kosmetyki opatrzone ich własnym logo są również dobrej jakości) 5) Nie kupujcie: śpiochów, kaftaników, rożków, wielkich kompletów pościelowych do łóżeczek, przewijaków na łóżeczka, zbędnych kosmetyków 6) Rady dla oszczędnych: nie kupujcie stelaży do wanienek, baz pod autofoteliki, podgrzewaczy do butelek 7) Unikajcie: chodzików i tzw. huśtawek do skakania