Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budziczka

czy facetów to obrzydza? - pyt do panów

Polecane posty

Gość budziczka

Wyobraźcie sobie - poznajecie ładną, szczupłą dziewczynę którą jesteście zafascynowani i ona mówi wam że jeszcze niedawno ważyła bardzo dużo (załózmy że nawet 100, ewentualnie ... 80?). Czujecie do niej obrzydzenie, czy podziw? I jeszcze jedno - czy tolerowalibyście jej rozstępy których dorobiła się w czasie przytycia?

Gość kuźwa co za pytania
:P

Co prawda nie jestem facetem ale \"obrzydza\" mnie osobiście, jeśli kobieta musi o zdanie pytać innych. Czyżby zabrakło Ci lustra w domu ? ;) 🖐️

Gość budziczka
Chodzi mi o to że może ich brzydzić to że skóra tej kobiety była rozciągnięta. Mogą się bać że znó przytyje do setki. Mogą ich brzydzić rozstępy. No i sam fakt że była zaniedbana.

Gość nhfnfg
Nie jestem facetem ale odpowiem ci jak człowiek, wszystko jedno której z płci, o podejściu zdroworozsądkowym: Opowiadanie o swoich słabościach, minionych dolegliwościach, chorobach, otyłości, problemach skórnych itd itp nigdy nie jest wskazane. Lepiej się ugryźć w język by nie wywołać złych skojarzeń u osoby na której chce się zrobić dobre wrażenie. Jeśli chcesz się chwalić, skup się na pozytywach, możesz mówić o swojej silnej woli, o nowym zamiłowaniu do zdrowego trybu życia, pracy nad sylwetką, ale nie o tłuszczu jaki straciłaś i nie o rozstępach.

Gość nhfnfg
"Chodzi mi o to że może ich brzydzić to że skóra tej kobiety była rozciągnięta. Mogą się bać że znó przytyje do setki. Mogą ich brzydzić rozstępy. No i sam fakt że była zaniedbana." Oczywiście że to prawdopodobne. Sama więc znasz odpowiedź.

Gość budziczka
nie chcę mówić o rozstępach, ale przecież on je zobaczy :)

Gość facet lepiej niech
sie przyzwyczai bo po porodzie rozstepy na cyckach , dupie , udach i brzuchu to ma kazda :o

Gość prenumerataaaaa
jestem kobietą, ale wydaję mi się że normalnemu facetowi to nie przeszkadza. Oczywiście nie jest wskazane opowiadanie o swoich rozstępach na pierwszej randce, ale jak kogoś bliżej poznasz to myśle że będzie z Ciebie dumny, że udało Ci się wygrać ze słabościami. Jeszcze dodam że mój chłopak ma nadwage, a kiedys miał dużo większą i też ma rozstępy. W ogóle mi to nie przeszkadza i nigdy nie zwracałam na to uwagi.