Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZytaZeStolicy

co najlepsze na swedzoncą psioche?

Polecane posty

Gość ZytaZeStolicy

dziewczyny - jakie macie domowe sposoby na chwile, w ktorych skreca was by sie posmyrać, a nie bardzo wypada bo np jestescie na pasterce, czy inne wazne obowiazki obywatelskie spelniacie w grupie? Nie wiem dlaczego, przeciez kontakt z chigieną jest mi nieobcy, często sie myje, nawet zmieniam bileizne w razie potrzeby w dosc regularnych odstepach czasowych. Juz przez chwile myslalam o uzyciu brzytwy mojego ojczyma! Gdzies jednak uslyszalam, ze prawdziwa dama nigdy nie pozbywa sie swego futra i zostałam tak jak stałam - ze swedzacymi sferami mego jestestwa. Moze ktoras z was probowała domowych sposobów np.aplikowac plastry cebuli, ewentualnie pedzlowaniem jakims roztworem naturalnego pochodzenia? konsultacja z lekarzem lub farmacutą odpada - nie lubie ich, zawsze wydaje im sie ze wiedzą lepiej i tak dziwnie na mnie patrzą....tak spod miski. trudno tak jedną reka pisać, gdy druga gmera pod peniuarem, dlatego koncze liczac na konstruktywne odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość może poprostu
chce ci sie jebać?

Gość imprezowicz
ja jestem najlepszym lekarstwem :classic_cool:

Gość jeśli to nie choroba
to poprostu musisz dać sie komuś wyrżnąć Zyta

Gość ZytaZeStolicy
Jeśli juz to najwyżej robię laski , gdyz poprzez stosunek płciowy łatwo nabawic sie w dzisiejszych czasach ...jakiegoś choróbska

taaaaaaaak. kontak z CHIGIENA zapewne nie jest ci obcy ale z ortografia napewno:D

Gość ale od robienia lasek ci nie
przejdzie

Gość może twój organizm broni się
przed dziewictem w ten sposób

Gość moze tasiemiec upomina
sie o ciacho...

Gość ZytaZeStolicy
A niech to! Nie po to przychodze do powaznego, eliarnego towayrzystwa kobiet z kafeterii zeby zostac potraktowana jak zwykla, niedostosowana spolecznie, labilna emocjonalnie kobieta niepoiwazna wrecz za przeproszeniem jakas proty***ka! wy wszystcy chcecie mnie zbałamucić i odesłać z kfitkiem, wiem ze na ulicy jestem furorą, moje slowianskie rysy przemawiaja same ze siebie! A jezeli chodzi o wspol***ie se***ualne -- nie jestem jeszcze gotowa by zakldac rodzine, mam dopiero 39 lat!

Gość tak trzymać
teraz mam 48 i wiem, że penisa sie poprostu nigdzie nie wsadza...

Gość glomija
vindict. - na pewno piszę odzdzielnie analfabetko :D

Gość konstandyn
"wiem ze na ulicy jestem furorą, moje slowianskie rysy przemawiaja same ze siebie!" czyli tam gdzie pracujesz?

Gość ZytaZeStolicy
Jestem rozczarowana, kolezanki z przyparafialnego kólka sympatyczek Mody na Sukces i wielbicielek kotów namaiwały mnie do przekroczenia progu kafteriii, chwaliły sobie wiedze i doswiadczenie udzieljajacych sie tutaj- szczegolnie w kwestiach analnych - zawsze mogle liczyc na rade (podobno,bo ja juz w to nie wierze!). bardziej moge liczyć na proboszca niz na was!

Gość hopin
do lekarza prędziutko może masz mędy?