Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gnębiona w pracy

Gnębiona w pracy

Polecane posty

Gość Gnębiona w pracy

Jestem gnębiona psychicznie w pracy przez mojego szefa, jak sobie z tym radzicie?

Gość eeeexxxx
a na czym polega to gnebienie?

Gość ewa1111
kradnie moj login, wlamuje sie do komputera, po to by wszystko wiedziec co mam w komputerze, zglaszalam to wyzej, ale nikt nie widzi problemu.. mowia mi ze szefa trzeba sluchac, a on potraafi kasowac mi dokumnety i odpisywac na moje listy służbowe...

Gość imprezowicz
powiedz kiedy i gdzie,przyjade i wystrzelam go po pysku :classic_cool:

Gość mobbing
Ja trwałam w pracy, w której gnębiła mnie szefowa PRAWIE 3 LATA!!!! nie warto. Zmień pracę. Do tej pory zdarzają się koszmary, ale coraz rzadziej.

Gość podpowiadam
jak to kradnie hasło?

Gość no tak111111111
jakaś słaba prowokacja- "kradzież hasła'????? to chyba musiałby siłą wymusic a to już nie kradzież tylko poważne naruszenie praw pracowniczych (żeby nie powiedzieć więcej)

Gość ewa222
To dluga historia z tym gnębieniem.Szef chce wszystko wiedzieć ,więć podglądnął sprytnie hasło chyba w lusterku, ale niestety wydało się to przypadkowo. Wykasował mi dokument , który przygotowywałam przez 4 dni. Włamal się pod moją nieobecność i zgrał go sobie na dyskietkę calość, a mój dokument wykasował .Wydalo sie to tylko dl;atego ,że gdokumentu szukałam po kilku dniach szukalam bo chcialam jeszcze nanieść poprawki.Byłam przesluchwana przez trzy dni z rzedu ,że się czepiam gościa.Ale teraz wszyscy już wiedza ,że grzebie prawie wszystkim i nic.

Gość ewa222
Myśle ,że wszyscy się go boją , bo grzebiąc tak wytrwale zawsze coś się znajdzie.