Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia - tempa

Byc brzydką.

Polecane posty

Gość głupia - tempa

Napiszę tu raz i nie będę odpisywała. Wiem że zaraz zaczną się komentarze że jestem tempa i zapatrzona w siebie. Jestem brzydka i nie potrafię z tym życ. Chodze do 3 gim. Mam pełno ładnych koleżanek które są ciągle wyrywane. Nie raz byłam porównywana z Marią Kaczyńską. Więc proszę..... chciałybyście tak wyglądac: http://www.tygodnikpodhalanski.pl/34/tjp.jpg ?? W szkole przynajmniej raz dziennie słyszę jaki to ja mam krzywy ryj. Nie potrafię sobie z tym radzic. Przepraszam ale musiałam się komuś wyżalic. Od roku modle się o śmierc. Próbowałam już raz odebrac sobie życie tabletkami ale nie wyszło..... zwymiotowałam i nikomu o tym nie mówiłam.

Ty chyba oszalałaś! nie przesadzasz trochę? Wygląd to nie wszystko, liczy się wnętrze.. wiem ze to jest moze oklepanee, to co mówię, ale to święta prawda. zacznij o siebie dbać, zrób coś z fryzurą, może np. grzywkę prosto ściętą, ja miałam, sprawdzona, wiele niedoskonałości tuszuje... nie mów otakich rzeczach jak śmierć, zastanów się teraz gdy to czytasz, przecież wiesz że tego byś nie zrobiła.

Gość ja w szkole tez byłam
brzydka teraz mam 25 lat i czuje sie świetnie....trzeba troszke popracowac nad wyglądem, dobrac fryzure, ja nie mam jakiejs wyszukanej ale fryzjerka mi doradziła ze lepiej mi w takich włosach do ucha niz w długich bo wtedy robi sie miotła na głowie.....lekki makijaz i nie musisz uzywac drogich kosmetyków...lepszy mam tylko podkład a cienie, tusz do rze czy błyszczyki kupuje po pare złotych na targu;) grunt to zawsze dobrac go do okazji....i ciuchy...wazna sprawa , ja w szkole ubieraam sie tak jak była moda mlodziezowo i sportowo a ze nie jestem szczuplutka to wygladałam tak dziwnie....teraz ubieram sie inaczej, juz dojzalej, niby to mi dodaje lat ale co tam ja sie czuje swietnie i przedwe wszystkim podobam sie sobie i innym....jak siedze w knajpce faceci na mnie zerkaja;) Zrobiłam ze swoich kobiecych kształtów atut;) odkryłam ze mam fajny biust , który pokazuje , oczywiscie nie wywalam cycków na wieszch ale jakas fajna bluzeczka z dekoltem to czemu nie. No i wazne by dobrac kolory, ja mam jasna karnacje ale dobrze wygladam w bieli latem ale nie moge nosic kolorów pastelowych bo wygladam jak hipcio ;) autorko....jestes jeszcze młodzutka i Twoje ciało sie dopiero kształtuje;) zobaczysz za pare lat...ja dopiero po 22 roku nabrałam jakiejs normalniejszej figury. Trzymam kciuki :) aha i sie usmiechaj czesto ;)

Gość głupia - tempa
Przepraszam że nie wypełniam postanowienia ale sami widzicie ...... nie zna mnie a już mówi że jestem tępa. Zawsze tak mam.

Gość ja mialam podobnie w gimnazjum
tzn wytykane byly m.in moje male piersi, ale to bylo gimnazjum, zbieranina idiotow, potem liceum - inni ludzie - zdrowsze otoczenie a teraz co?? mam duze powodzenie u plci przeciwnej, wiem ze to moze brzmiec jak wychwalanie ale duzo osob ma mnie za osobe bardzo atrakcyjna, ja rowniez uwazam ze jestem ladna i zgrabna(boze nie myslalam ze kiedykolwiek to napisze:p ale pisze zeby Ci wytlumaczyc jak jest) chociaz oczywiscie mam swoje kompleksy(ktora kobieta ich nie ma?) i jestem w stosunku do swojego wygladu wymagajaca, dbam o siebie i czuje sie po prostu wartosciowa kobieta, mam chlopaka ktory mnie kocha, jest kochany opiekunczy przystojny (chociaz to oczywiscie nie jest takie wazne), za ktorym ugania sie masa dziewczyn bedac w gimnazjum myslalam podobnie jak Ty, dolowalam sie strasznie tymi wszystkimi docinkami i wiem ze latwo mowic ale postaraj sie jak najbardziej "lac na to wszystko" i to jesli ktos Ci powie ze masz "krzywy ryj" to jedynie siebie w najgorszym swietle przedstawia, wiem ze teraz w gimnazjum "licza" sie wlasnie tacy idioci ale uwierz mi ze za kilka lat to Ty bedziesz na nich patrzyla z gory bo w wiekszosci sa to ludzie juz przegrani i przestan modlic sie o smierc!! bo najlepsze naprawde przed Toba, musisz po prostu przetrwac to jebane gimnazjum a potem to juz bedzie tylko lepiej ;) pozdrawiam i glowka do gory ;)

Gość KAC ALE NIE MORALNY
JESTES BARDZO LADNA NIE PRZEJMUJ SIE SERIO:-)

czemu wrzucasz zdjecie prezydentowej,.kurwa i co z tego ze jest brzydka.kogo to powinno interesowc.....chyba wazniejsze jest to ze zna 4 jezyki jest, kobieta z klasa, niz to jak wyglada.... nie jest przynajmniej taka inda jak kwasniewska

Gość nie martw sie
@ głupia - tempa jesteś dopiero w gimnazjum, podlegasz ciągle dojrzewaniu. Znam osoby które uznał bym za bardzo nie atrakcyjne z okresy szkolnego. Ale później na studiach zmieniły to tamto dojrzały i z brzydkiej dziewczyny robi się super laska, nie poznała byś

no my sie tyle naprodukawalysmy to teraz liczymy na to ze nam tu sie ladnie usmiechniesz i zmienisz pseudonim!!! ;)

gdybym miała wybór być brzydka jak kaczyńska ale za to inteligentna albo Kwaśniewską - która udaje jakąś damę, co jej średnio wychodzi. To chyba wolałabym być kaczyńską.... nie przejmuj się. w tym roku idziesz do nowej szkoły, poznasz nowych ludzi. będzie lepiej :) 🌼 nie daj się idiotom!

Gość powiem ci a ty
musisz mi uwierzyc to miaja z wiekiem .... dzieci i nastolatki sa potwornie okrutne i nie zdaja sobie sprawy ze takie zahcowanie mzoe cie strasznie ranic potem juz nikt nie bedzie sie z ciebie nabijal.... poza tym zmienisz sie dorosniesz, bedziesz kobieta ... moze nie Miss ale poznasz swoja wartosc a poparzt - Kaczynska meza ma, wiec chyba nie taka brzydka, co? :)

Gość dffd
Ok, Kaczyńska jest brzydka. I ma brzydkiego męża. Ale zobacz jak skończyła. Jest Pierwszą Damą. Jej facet jest PREZYDENTEM POLSKI. Chciałabyś być sliczna i skonczyć jako żona jakiegoś dyskotekowego lovelasa, który - skoro jest śliczny - to uwaza że nic wiecej nie musi robić, nawet pracować?

Gość ja nie mogę...
kaczyńska ma męża :D ale pocieszenie :D sorry

Gość tez bylam nieciekawa za mlodu
Teraz wygladam jak aniol przy rowiesnicach, troche to zasluga chirurga i pieniedzy ale... maly nos, duze usta i zrobione zeby zrobily swoje. Niestety moje rowienice zostawilam daleko wtyle. Zawsze bylam zgrana , wiec tutaj nic nie tknelem, ale powiem Ci , ze pomimo moich wczesniejszych kompleksow , zawse mialam branie , nawet majac krzywe zeby i duzy nos... Glowa do gory , pozatym rysy twarzy tez zminiaja.

Gość peieknyyyyyyyyy
pociesz sie ze kafeteria to zbieranina brzydali

Gość brzydkie kaczątko byłam
w podst. az do 8 kl. Teraz mam 24 lata i jestesm bardzo ładna dziewczyna.....a jak patrze na zdj. jak mialm 14-15 lat.... ech..

Gość dffd
a gdzie ja napisałam że można jej zazdroscić że ma męża? :O ma BRZYDKIEGO męża i to jest fakt za to można jej zazdrościć że jej mąż jest prezydentem

Gość wcale te piekne nie maja tak
fajnie, jak zaczynja sie starzec , szybko zostaja wymieniane na mlodse bo faceci , zwiazali sie z nimi wylacznie dla wygladu , taka prawda

Gość powiem ci a ty
znaczy to tylko tyle, ze mozna miec meza, niezaleznie czy jest sie brzydka czy piekna natomiast jakos malzenstwa nie jest mierzona uroda- prawdopodobnie jest przeciwnie proporcjonalna do wygladu no - ja tu zacezlam gadke o mezu - a autorce chyba daleko do meza na razie co??? chodzi mi o to, ze amatora swojego znajdziesz :) i an pewno! wyladniejesz !

no ale nie chodzi o to zeby krytykowac ladne kobiety a wychwalac te brzydsze najwazniejsze to czuc sie dobrze we wlasnym ciele i miec poczucie wlasnej wartosci, a to mozna osiagnac dbajac o siebie, ladnie sie ubierajac itd mozecie pisac ze wyglad sie nie liczy ale to nieprawda, bo przeciez w duzym stopniu podwyzsza nam samoocene, z tym ze piekno to pojecie wzgledne i po prostu Ty musisz nauczyc sie dostrzegac w sobie wlasne piekno, zaczac zauwazac swoje atuty, eksponowac je, tuszowac niedoskonalosci, bo przeciez kazda z nas tak robi

Gość głupia- tempa
Pocieszacie mnie, mówicie ze nie jest tak źle po co? Nie chce żeby ktokolwiek mnie pocieszał. Zaraz mi napiszecie że niby po co pisałam ten temat skoro nie chce żebyscie mnie pocieszały... wiec mówie. Napisałam to bo musiałam komuś powiedziec co przeżywam. Nie miałam komu. Padło na was. Nie chodzi o to ze nie znajde faceta. Ja nie znajde przyjaciół bo nie potrafię z nimi rozmawiac. Czuje że ludzie patrzą na mnie jak na kaleke. Cały czas szukam sposobu by się zabic. W styczniu pójdę się wyspowiadac. Przyjdę do domu pomodle się i skończe to wszystko.

Gość nie mozeszsobie zrobic operacj
operacji plastycznej co stanowi taki problem nos? usta? zeby? wszystko mozna zrobic i bedziesz LALKA..

poza tym ze gimnazjum to zbieranina idiotow to ludzie odbieraja Cie tak jak Ty o sobie myslisz, i to sie sprawdza wiem ze przezywasz pieklo ale przestan myslec o samobojstwie!!! (chociaz mysle ze to tylko slowa) tez to przechodzilam i zyje, byc moze bylam silniejsza od Ciebie ale uwierz ze naprawde w gimnazjum mialam "przesrane" ale przed calym swiatem udawalam ze wszystko jest ok, moze byc tez tak ze jestes po prostu "latwym kozlem ofiarnym" oni widza ze to przezywasz, ze Cie to doluje i to ich jeszcze bardziej nakreca bo ich docinki maja efekty, postaraj sie jak najbardziej to wszystko olac... jelsi chodzi o faceta to znajdziesz go ale tylko jesli zmienisz swoj stosunek do siebie a teraz napisz mi tu co najbardziej dobija Cie w Twoim wygladzie

Gość fajna żaba
ale nie każdego stać na operację plastyczną :O

Gość głupia - tempa
Wielki nos, małe oczy, odstające uszy, brzydkie włosy, krzywe zęby, niejednolity kolor twarzy. Ogólnie gdybym głowy nie miala byłabym ładna.

to bierz kartke do reki i napisz tu spis postanowien na nowy rok ;) 1. wizyta u dentysty a potem marsz do ortodonty po aparat (ja tez sie wybieram ale dopiero we wrzesniu bo w wakacje wyjezdzam) 2. zadbaj o twarz, co weekend: peeleng + maseczka, moze odwiedz kosmetyczke, sa tez przeciez jakies kremy na ujednolicenie kolorytu skory, nie wiem czy namawiac Cie na dobry podklad bo wiadomo ze podklady troszke cere niszcza, ja nie uzywam na codzien ale jak gdzies wychodze to tak 3. jesli nosek to naprawde wielki dla Ciebie problem to porozmawiaj z rodzicami o korekcie, a jesli Cie nie stac, to sprobuj zalatwic sobie gdzies jakas prace, dla chcacego nic trudnego 4. oczy, tez mam male, moge Ci tylko powiedziec zebys nie uzywala czarnej kredki bo je tylko pomniejsza, ja np uzywam perlowych cieni, zawsze jasniejszym przy kaciku bo mam oczy raczej smutne tzn z opadajacymi lekko kacikami, moze kup sobie biala kredke do oczu i maluj ja krawedz dolnej powieki nad linia rzes, ja tak czasami robie, 5. wlosy, ladne ciecie + szampon koloryzujacy nadajacy zywszego koloru domyslam sie ze masz ladna figure, wiec sliczne dziewczece ciuszki i super babeczka z Ciebie;) jesli chcesz to podaj swojego maila to sie odezwe;)

autorko jestes jeszcze???