Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efkaaa

Seks,którego zaluje

Polecane posty

Gość EFkaaa
" za kazdym"..........traktowalas faceta jak pogotowie seksualne, w dodatku marnej jakości. Nie dziw się,że nie ejstes zadowolona. Ale z doswiadzcenia wiem, ze czasem warto miec instytucję kochanka ans zybki numerek

Gość black or white
seks po urodzinach w wynajetej sali :P niby z moim facetem ale glupio mi pozniej bylo bo wiadomo mogl ktos wejsc w kazdej chwili...

to taki seks z pieprzykiem hehe nooo a ja na połowinkach przy oszklonym oknie:D NIE ŻAŁUJE żałowałabym gdyby ktoś zobaczył heheheh:D

Gość black or white
no u mnie zobaczyl wlasciciel sali :D:d tzn moze i nie widzial ale wszedl to kto wie :P

Gość za kazdym
moze traktowalam go jak pogotowie seksualne, ale po ostatnim razem stwierdzilam,ze mi sie to nawet nie kalkuluje :D nie dosc ,ze ten moralniak to jeszcze beznadzieja! jezeli juz kochanek, to zeby byl tego wart:D

Gość witam o poranku
"jezeli juz kochanek, to zeby byl tego wart "--> co prawda to prawda :-) pozdrawiam

Gość Efkaaa
Dzien dobry. Zajrzalam na topic- milo,że rozkwita. Masz rację- " za każdym razem", jesli kochanek to.....sprawny!!! Jaki kochanek najlepszy jest na pogotowie seksualne?

Gość za kazdym
sama sobie odpowiedzialas! ... sprawny! :D

Gość laspisek
A ja żaluję jednej kobiety, z ktorą nie bylo seksu, bo nie chciala. Niech żaluje!!! Dalbym jej to, czego nigdy nie zaznala!!