Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olala28

faceci to swinie-----moje obserwacje z sylwka

Polecane posty

Gość olala28

Bylam wczoraj z moim facetem na sylwku. Duza impreza ponad 150 osob, bal i wiadomo pelno atrakcyjnych , ponetnych kobiet. Siedzialam z moim przy stoliku i przystawial sie do mnie facet, obok ktorego siedziala jego dziewczyna. Dodal, ze gdyby nie moj facet to by sie ze mna spotkal na kawie. Ciagle chcial ze mna tanczyc. Ale to nic, obok nas siedzialo towarzystwo. Pogadalismy z nimi i przysiedlismy sie do nich. Chcoiaz siedziala obok jednego zona to gosc bezczelnie zagladal mi w dekolt i dziewczynie obok. Jego zona siedziala bardzo smutna wiec psozlam sobie bo mialam dosc takiego zachowania. Moj facet nie lepszy, wodzil oczkami za ponetna blondyna z duzym biustem, jak i reszta facetow ktorzy byli na obok nas a obok nas dziewczyny. Zeby to jeszcze bylo normalne spojrzenie ale piana ciekla im z buzi. W tancu to juz nie powiem jak faceci interesuja sie partnerkami, co 2 strzela oczami na boki. Troche ze mnie przewrazliwiona moze obserwatorka ale widzialam co sie dzieje. Przy stoliku obok facet dostawial sie do diewczyny chcoiaz obok niego siedziala jego laska. W koncu wstala zaplakana i poszla z zazdrosci. Bylam niby na imprezie dla kulturalnych ludzi a tu takie cos...

Gość co prawda to prawda
faceci to świnie

Gość sfer
smieszny opis. Nigdy nie czytałem czego smieszniejszego.

Gość olala28
smieszne ale i prawdziwe wiec warto sie wiazac jak kazdy facet ma w sobie nature wiecznego lowcy.... ja nie wiem jak facet moze byc wierny jak tyle ladnych kobiet dookola w sumie im sie nie dziwie

Gość olala28
nie wiem czy zadupczyl ale jeden poszedl z dziewczyna na kolegi na dwor, nie bylo ich z 20 min, malo sie nie pobili przy stole

Gość olala28
z dziewczyna kolegi-mialo byc a moj tez byl dobry, udawal z eje a wodzil oczami za blondyna i jej kolezanka bruneta

Gość sfer
a ty nie mialas ochoty na jakiegos?

Gość litka
to, że jest się na diecie nie oznacza, że nie można wiedzieć co podają w menu

Gość olala28
tezmiałam i to na koncu balu zrobiłam, ale tylko w zemscie mojemu facetowi

Gość olala28
zrobiłam loda kolesiowi ktory siedział na przeciwko mnie.

Gość olala28
podszyw

Gość Wrom
"Faceci to świnie" - też mi odkrycie.

Gość obama girl
a ci co nie wyrywali to pewnie już nie faceci?

Gość antekkk
bierzecie sobie takich facetów a potem narzekacie. widziały gały co brały

a ja myślę, że autorka jest zdesperowana brakiem powodzenia u płci przeciwnej, stąd jej post. proponuję golenie nóg :)

e tam, ja też się wpatruję w ładne kobiety :-D nic nie poradzimy, ze człowiek lubi zawiesić oko na czyms atrakcyjnym, nawet w angielskim mamy attract=przyciągać to przyciaga wzrok, tyle a do domu ich nie biorą, to najważniejsze pomyslcie, idziemy do galerii podziwiać obrazy i normalne, że niekoniecznie myślimy zeby miec je w domu

facet może być najwyżej panem świnią, czyli knurem.... nie myśl co Twój facet może Ci zrobić, pomyśl co Ty możesz zrobic dla reszty facetów:)

założyła kieckę z dekoltem i się bulwersuje, że gość nań spoglądał :O to żałosne :O trzeba było ubrać się biały fartuch z kołnierzem...

Gość Ju...
Moje koleżanki faceci też nieładnie potraktowali. Cóż, bywa, choć oczywiście współczuję koleżankom. Z jedną facet zerwał parę dni przed Sylwim i została na lodzie, bo mieli razem wyjść na bal, a tu nici - ale przynajmniej ja się cieszyłam, bo miałam towarzystwo.:P Drugiej facet obiecał, że przyjdzie do niej. Co prawda ona miała iść z nami dwoma pod pałac, ale postanowiła poczekać na faceta w domu - w końcu obiecał. No i się nie doczekała, a facet okazało się, że poszedł sobie na imprezę firmową i bezczelnie do niej zadzwonił o 5 nad ranem, że świetnie się bawił i pytał, czy ma do niej TERAZ przyjść. Komedia.:D

Boże..Jarek84 coż za błyskotliwe wypowiedzi 💤 spadaj z forum, bo strasznie działasz na nerwy swoją tępotą...

przecież nie ma nic dziwnego w tym, że facet spogląda na inne piękne kobiety... to normalne... my też zaglądamy za jakimiś przystojniakami... i na oglądaniu się kończy jeżeli w związku jest wszystko ok

a ja z twoją wypowiedzią Jarek z godz. 20:25 za co pewnie Listopadowa mnie zbombarduje :)

Pierwsza sprawa - to nic dziwnego, ani tym bardziej strasznego gdy facet zerka na atrakcyjne kobiety. U nas to instynktowne i jesli do niczego wiecej nie dochodzi (mam na mysli zdrada itp) to nie widze problemu. Druga sprawa - gdyby ktoras z was tutaj narzekajacych miala faceta, ktory bylby grzeczny, ulozony i ciagle tyllko wam uslugiwal, to gwarantuje, ze same byscie go zostawily dla innego. A to ze wasi faceci patrza na inne powoduje u was zlosc i zazdrosc. W ten sposob sie nakrecacie i jest to z korzyscia dla waszego faceta. Nie jestescie go do konca pewne = jest nieprzewidywalny. A jak wiadomo wam potrzeba troche niepewnosci :)