Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duda0

Podraznienie lechataczki - ból

Polecane posty

Wtam. Moj problem polega na tym, ze zawsze po masturbacji lechatczki boli mnie ona przez kilka dni. Zawsze staralam sie smarowac ja kremem (Nivea lub Garnier), zeby zmniejszyc bol, ale to juz nie dziala. Co mam stosowac?

Gość Bratka arka
Oh my god! You are crazy! Kup sie wibrator a nie draznij łechtaczke bo wykitujesz kobieto! Chyba ze jestes sadomasochistką... Albo oderwij tipsy? No nie wiem.... Albo se delikatnego chopa znajdz skoro sama jesteś brutalką ;/

zalosne. ja pytam o jakies kremy zeby zmniejszyc bol a nie o takie porady. takie glupoty swiadcza tylko zle o was ;/ a skoro istnieje cos takeigo jak \"zapalenie lechtaczki\" to znaczy, ze nie ja jedyna tak mam. a tipsow nie mam...

Orgazmu pochwowego jeszcze nie mam. Wiec sprawiam sobie przyjemnosc wlasnie w taki sposob.

Gość Bibici
siaiaiaiaialililillil kocham was moi mili

Gość dldldlallala
No więc robisz to za mocno. szczerze mówiąc - idiotka z ciebie. każda kobieta wie z grubsza jak to robić, żeby nie sprawić sobie bólu. Jak można robić sobie taką krzywdę!!!!

Jak mozesz powiedziesz ze jestem idiotka, skoro nie wiesz jak wygladam, nie wiesz kim jestem, nie wiesz ile masz lat ... wlasciwie to kompletnie nic o mnie nie wiesz, poza tym ze boli mnie lechtaczka... Wiec z szacunkiem... Bo to tylko o Tobie zle swiadczy.

w sumie ja sie podczepie pod temat.... ostatnio ciagle mnie piecze i swedzi nad lechtaczka,na wewnetrzenj stronie warg(ale nad leczhtaczka,na tym zakolu) wiecie co to moze byc??? uzywam czasami clortimazolu ale chyba nie pomaga;/ a piecze juz,z enie moge wytrzymac:( macie jakeis sposoby by nie bolalo;/

Gość hehheheheheheeh
ale się uśmiałam :D:D:D Żałosna jestes... Dobrze że ja nie mam takich problemów.. xD

skad w was tyle jadu??? spokojnie, ona tylko pyta co na zlagodzneie bolu po 1. nie mecz jej tak, jestes dla niej za ostra,i pewnie jej nie nawilzas zprzy zabawie,... po 2. nie mozesz czesto sie masturbowac bo ja podraznisz jeszcze bardziej, po 3.nie smaruj nigdy takimi kremami pipy,bo ci jakis obrzek sie jeszcze zrobi,ze nawet sikac nie bedizesz mogla

Wyzywacie mnie tylko dla tego ze byc moze za mocno sie masturbuje. Co do chlopaka to jestem w stalym zwiazku juz od roku. Chlopak rowniez sprawia mi przyjemnosc. Uzywam zelu Durexa wiec nie mam za sucho, a pomimo to jednak zawsze po tym czuje bol. A teraz odpowiedzcie sobie same i mi dlaczgo mnie nie szanujecie i wyzywacie mnie ... tylko dlatego ze boli mnie lechtaczka ? To raczej nie jest normalne. Ja w stosunku do was nie uzywam zadnych wulgarnych slow i zycze sobie tego samego. Skoro nie umiecie mi po moc to po co w ogole tu piszecie?

Gość ertertert
Spoko.Ja mam już 32 lata, faceta od paru lat i wyłącznie orgazmy "łechtaczkowe" (umownie tak to nazwijmy) i tez sobie robię to sama czasem - jesli masz komplesy z tego powodu, to powiem Ci że badania Durexu wykazują że tylko kilkanascie % kobiet może mieć orgazm bez dotykania łechtaczki. No więc... nie wiem... jesteś wczesniej dostatecznie podniecona? Mokra? Może robisz to zbyt mocno, spróbuj delikatniej. Ale zrób sobie przerwe np. 2-tygodniową i wtedy zrób to ponownie. Zawsze tak mialaś czy od niedawna?

Dopiero od niedawna. Wczesniej, gdy to robilam mnie nie bolalo.