Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Karolina1983

Jak otworzyc biuro podrozy?

Polecane posty

Go艣膰 Karolina1983

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karolina1983
Niechcacy wcisnelam enter:) Czy ktos wie, jak mozna otworzyc biuro podrozy, czy jest to oplacalne? Sama nie wiem jak sie do tego zabrac. Kazde rady na ten temat beda bardzo cenne dla mnie. Dodam, ze biuro chcialabym otworzyc w Poznaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prosste
Wynajmujesz lokal, montujesz napis "biuro podr贸偶y" i otwierasz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowiadamteraz
Biuro podr贸偶y mo偶esz otworzy膰 dopiero po dw贸ch latach dzia艂alno艣ci jako agencja turystyczna. Wcze艣niej nie uzyskasz zezwolenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podejdz do takiego biura
i normalnie otworz, ewentualnie z buta :>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a zatrudnisz mnie
??? zawsze chcialam pracowac w biurze podroizy. Moja pasja jest ukladanie planow wyjazdu :) Normalnie tylko to utrzymuje mnie przy zyciu w ciagu calego roku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wiec
to wcale nie jest takie 艂atwe trzeba mie膰 sta偶 w turystyce lub odpowiednie wykszta艂cenie sporo kasy na polis臋 ubezpieczeniow膮 i dobry pomys艂 偶eby wog贸le wej艣膰 na rynek nie m贸wi膮c ju偶 o pozostaniu w bran偶y jednak na pocz膮tek polecam po艣rednika turystyki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Potrzebuj臋 wskaz贸wek
Witam. Przygotowuj臋 si臋 do otwarcia i prowadzenia w艂asnego biura podr贸偶y. B臋dzie to agencja. Wcze艣niej pracowa艂am ju偶 w dw贸ch agencjach, jednak zajmowa艂y si臋 one g艂贸wnie sprzeda偶膮 bilet贸w. Ja chcia艂abym prowadzi膰 szersz膮 dzia艂alno艣c. Chcia艂abym prosi膰 o rad臋 w wielu sprawach osoby, kt贸re ju偶 prowadz膮 tak膮 dzia艂alno艣膰. Mam wiele pyta艅. Oto m贸j e-mail:ivi007@poczta.fm odpowiedz »

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy wy nieczytacie informacji
Nie sledzicie co sie obecnie dzieje na rynku? biura podrozy grozi likwidacja, juz pare splajtowalo na poczatku roku a to nie koniec. Po jaka ch*lere jest sense otwierac biuro podrozy w czasie kryzysu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saraaa

Sprwadzi艂o nam si臋 biuro podr贸偶y Gryf przy wyje藕dzie grupowym do Wiednia par臋 miesi臋cy temu. Ca艂a oferta jest na gryftravel.pl/wieden. Dobry spos贸b na integracj臋 w firmie ale te偶 fajne urozmaicenie wolnego czasu dla pracownik贸w (praktycznie dla wszystkich to by艂a pierwsza wizyta w Wiedniu w 偶yciu).

Udost臋pnij ten post