Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizabethh

Mam juz dosc takiego zycia

Polecane posty

Gość Elizabethh

Wstaje o 1 po poludniu do 2 lub 3 w nocy siedze na necie Nie mam ochoty isc do pracy bo nie wyobrazam sobie wstac o 7 rano Jestem bardzo leniwa Tylko jem spie odladam tv i siedze na necie czasem cos sprzatne wieczory spedzam z chlopakiem To tak wyglada mam juz dosc

Gość jolciaaa
a z czego zyjesz i ile masz lat?

Gość Elizabethh
Mam 21 lat i mieszkam z rodzicami

a co cie powstrzymuje przed zmiana? z reszta praca niekoniecznie nie musi sie zaczynac o 7 rano... pracowac to nawet w domu mozna.

Gość Elizabethh
Tak pozwalaja mi szukalam pracy ale nie znalazlam teraz moze sie na jakis staz zalapie A co ja mam zrobic jak pracy znalezc nie moge?

Gość ram tam tam
ja mam podobnie wczesniej bylam bardziej zywiolowa a odkad przestalam pracowac to tak mam.....ale coz za 500 zl nie bede zapierdalac...........mam nadzieje ze w nowym roku znajde godziwa prace i wynagrodzenie tez....i ze to nudne zycie sie skonczy bo 2 miechy siedzenia w domu mam dosc!!

Gość Elizabethh
Wcale sie nie chwale Krwawa manka Szukalam pracy ale znalezc nie moglam

a ja dzisiaj wstałam o 11:30, wyspałam się, zdążyłam już posprzątać mieszkanie, przeczytać parę stron książki, pozmywać naczynia, wyprać parę rzeczy a zaraz idę przygotowywać obiad, w sumie mam tyle dzisiaj zajęć, że weszłam na kafeterię tylko z przyzwyczajenia i niepotrzebnie straciłam tu już 35 minut.

Gość Elizabethh
Ja tak siedze juz w domu 5 miesiecy i nie wiem jak dlugo to jeszcze potrwa Bardzo odzwyczailam sie od rannego wstawania i teraz chyba nie dalabym rady wstac o 7

Gość ram tam tam
wazne zeby praca ci si epodobala bo wtedy jest chec do rannego wstawania gorzej jak musisz isc do pracy ktorej nienawidzisz.....

Gość Elizabethh
Problem w tym ze ja sie boje biurowej pracy nie ma o takiej pojecia I wiem ze jak powierza m i jakies zadanie to niebede umiala go wykonac i jak tak po czasie nie bede umiala robic tego co mi kaza to mnie zwolnia i ten wstyd przy wspolpracownikach Z jednej pracy sie sama zwolnilam po miesiacu bo sobie rady nie dawalam i dziewczyny z ktorymi pracowalam to byly okropne suki Teraz ma uraz do pracy i nie moe sie przelamac Ja sie boje isc do pracy:(

Zajmij się czymś. Najlepiej jakiś sport :) Wyczynowa jazda na sankach, jedzenie śniegu na czas czy...łownie ryb pod lodem..:o Pomaga 🖐️

Gość a jaki masz zawód
jakie wykształcenie?

Gość Elizabethh
Studiuje marketing i zarzadzanie zaocznie.Jestem po liceum profilowanym

Gość a jaki masz zawód
i studiując taki kierunek boisz się pracy biurowej?

ona się nie boi tylko jej się dupy nie chce ruszać, bo wstawać o 7 rano to przecież taka masakra

Gość Elizabethh
Tak boje sie bo nie wynosze zbyt wiele ze studiow i boje sie ze sobie w pracy nie poradze

Gość jolciaaa
no to gdzie Ty mieszkasz, ze nie mozesz znalezc pracy?

Gość jolciaaa
w kazdej pracy bywaja suki jak sobie nie radzisz psychicznie to idz do psychologa i nie czekaj, az wpadniesz na dno depresji albo sie zestarzejesz, a rodzice ktorzy cie utrzymuja umra 🖐️ sama musisz wylezc z tego dola, w ktorym siedzisz - Twoja w tym glowa jak to zrobic...🖐️

a ja tak czytam....i oczy mi wychodza z orbit. Pracuje od 18 roku zycia. Najpierw byl to staz, potem w tej samej firmie umowy zlecenia, o dzielo i cuda na kiju. jak mialam 21 lat to zapierniczalam za 500zl, tez nie mialam lekko bo pracy duzo, ludzie mnie traktowali czasem nie najlepiej...ale wiedizalam, ze o prace ciezko a od rodzicow glupio mi bylo brac. Chcialam sama oplacac studia i robilam to. Po prostu czulabym sie marnie zyjac na rachunek rodzicow. Dzis mam 25 lat, zarabiam 1400zl, wciaz w tej samej firmie. Nie sa to kokosy, praca srednia ale jest. Jestem w miare samodzielna i nikogo nie musze o nic prosic.