Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbark20

krwawienie

Polecane posty

Gość tymbark20

witam wszystkich i proszę bardzo o pomoc.moja sytuacja wygląda tak.biore tabletki antykoncepcyjne i przy 18 tabletce dostałam plamienia ale musiałam wziąśc 2 opakowania pod rząd bo nie chciałam miec okresu na sylwesta i plamienie mam do tej pory czyli jakieś ponad 10 dni.czy orjentujecie sie co mi jest?prosze bardzo o szybka pomoc i odpowiedz

Gość tymbark20
proszę bardzo o pomoc

Gość tymbark20
ale to mi się zdarzyło pod koniec pierwszego opakowania nigdy tak nie miałam i jeszcze wzięłam niepotrzebnie 2 opoakowanie bez robienia przerwy,boje się bo mam codziennie plamienia.co to może być spać nie moge po nocach bo się boję

Gość jola78
ile czasu bierzesz tab.?

Gość tymbark20
rok i co to może być??

aha juz rozumiem, w takim razie powiedz o tym lekarzowi ponieważ mozliwe, ze konieczna jest zmiana tabletek na mocniejsze. nadal jestes zabezpieczona wiec spoko, ale z lekarzem pogadaj koniecznie

Gość tymbark20
no właśnie jutro idę i boję się bardzo bo nigdy tak nie miałam.kurczę oby to nic poważnego nie było

przeciez Ci mowie- nie ma sie czym matwic, niektore kobiety po jakims czasie tak jakby hmm... "przyzwyczajaja sie" do danej dawki hormonow i tabletki nie trzymaja cyklu, wiec zmienia sie na mocniejsze. spoko, moja siostra tak miala.

Gość jola78
moniak ma rację ostatnio też pytałam o to gin. to może wynikać z tego że coś w twoim organizmie zaczyna się dziać dlatego potrzebna ci zmiana

Gość tymbark20
kurczę obyście dziewczyny miały racje,ale powiem wam że biorę novynette i jestem z nich zadowolona bo ani nie przytyłam ani brzuch mnie nbie bolał jak miałam okres.

Gość tymbark20
W ogóle dziękuje wam że chociasz trochę podczymaliście mnie na duchu.:*:* Ale powiem wam że troszkę i tak się obawiam.