Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulka z miasta

GORNY ZAB MADROSCI MOZE POWODOWAC BOL CALEJ SZCZEKI???

Polecane posty

Gość Ulka z miasta

Od tygodnia mam bol zebow, ubytki mam zacerowane ladnie, nie ma wiec prawa bolec nic, a jednak-bola nawet i leczone kanalowo"!!! na poczatku nie moglam zlokalizowac bolu, bolala cala< szczeka, wszystkie zeby, teraz czuje, ze bol promieniuje od gornych osemek, ale zeby az tak bolalo??? nawet na dole=??? Prosze o rade,bo caly czxas jestem na srodkach przeciwbolowych od tygodnia, a wizyta w przyszlym tyg.

Gość czarna oliwkeczka
oczywiscie ze tak, mi rosnie osemka ale na dole i bol jest niedowytrzymania, promienuje na prawie cala szczeke, boli jak polykam sline i mam problemy z otwieraniem szczeki.

Gość jfff
jasne i uszu i powieks\one wezly chlonne i goraczke powaznie

Gość czarna oliwkeczka
no wlasnie , powiekszone wezly chlonne tez mam

Gość Ulka z miasta
dokladnie!!!!!! moje wezly bola, tez mam problem z jedzeniem w ogole:/ mialam aparat na zebach gornych a teraz te osemki-czy one nie zmienia mi ukladu zebow? przeciez nie zaloze z powrotem aparatu hehe

Gość ja miałm problem
gdy wychodziła mi jedna z ósemek, bolała mnie cała szczęka bo nie mogła wyjść, w końcu przecieli mi dziąsło

Gość hahaha.......
zrobcie miksture z czosnku i cytryny kilka zabkow zgniesc i zalać je chłodną wodą pozniej dodać sok z cytryny i potrzymać poł dnia az mikstura naciągnie pić kilka razy dziennie, można płukać zęba pomaga u mnie rośnie dolna ósemka, dwa dni i po zapaleniu

Gość Ulka z miasta
mam nadzieje ze to przejdzie, bo w nocy sie budze, trn bol mnie budzi, i juz mam dosc srodkow przeciwbolowych :/

Gość hahaha.......
jak rośnie ósemka to całą szczęka mnie boli, węzły chłonne mi wywala nie mogę szyją ruszyć jestem opuchnięta i mam ropę na migdałach aha i jeszcze głowa mnie potwornie boli

Gość uLKA Z MIASTA
dzieki za miksture, z pewnoscia przyrzadze!

Gość Ulka z miasta
a macie moze pomysl ,by samemu sobie wyrwac zeba?

Gość Ulka z miasta
JA WCZORAJ bylam zdesperowana i myslalam nad tym :P no ale boje sie ze cos tam pouszkadzam..

Gość chyba musimy poczekac az
wyrosna

Gość la la la la
oj moze cala szczeka bolec. swojego czasu po scianach niemalze z bolu chodzilam. rosl mi tzw zab madrosci, tyle, ze niebardzo mial gdzie rosnac. usuneli mi to to po uprzednio nacinanym dziasle, antybiotykach i pozbyciu sie opuchlizny i ropy. wygladalam jak chomik, nawet oczy mialam spuchniete. tydzien po operacji jeszcze z bolu nie moglam wytrzymac. wspolczuje. nie bardzo tylko rozumiem dlaczego czekasz jeszcze tydzien ? z bolem ( i to TAKIM bolem ) musza Cie przyjac.

Gość Ulka z miasta
bol pojawia sie wieczorem i trwa do rana, czaasem i caly dzien. wezly caly czas podpuchniete, szyja boli, przy przelykaniu takze, a jesli chodzi o zab, to go widac, nie trzeba nAcinac dziasla, bo on jest widoczny..< a czy mozna prosic u dentysty by mi go wyrwal? bo on jest juz z czarnymi kropkami tam/chyba prochnica sie zaczyna, chociaz dbam o higiene jamy ustnej:( )

Gość ConstellationLyra
mi ósemki na dole jeszcze nie wyszły, mam 25lat i już dawno powinny wyjść, to co u was sie dzieje to jakiś horror , na górze mi wyszły ale nie było źle

Gość ulka z miasta
ja mialam wyrywane zeby osemki dolne (obie) w kwietniu, byly z dziurami, mialam potem szyta ta dziure od razu, bo wielki krater by zostal:(

Gość podnossisiym

Gość podnossisiym.

Gość gość
Nie zawsze widac caly zab mi bylo widac tylko polowe i reszte mialam pod dziaslem dlatego u chorurga szczekowego mialam dwa zabiegi i usuneli mi fragmenty dziasla. Teraz od tygidnia strasznie bolu mnie cala szczeka i boli mnie ktorys zab tylko nie wiem ktory i to mi promieniuje juz nie wiem co mam robic nue daje rady z bulu.