Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiii81

Jaki wózek z tych tańszych kupić? Tj. do 800 złoty z fotelikiem

Polecane posty

Gość poradźcie proszeee

ja mam anmar cart - jest ok, ale zjexdza na jedną stronę (trzeba podgiąc cos) wersja spacerowa nie nadaje się dla małego dziecka które dopiero zaczęło siedzieć a nie chce już leżeć, nie da się go prowadzić jak perzełoży się rączkę. Plusy - cena, solidny - zjeźdzam nim po schodach:), teraz jak mały ma rok spacerówka jest super. my dodatkowo kupiliśmy jeszce jedne wózek na małych kółkach:)

Gość podpowiadam
radze z doswiadczenia-kupic uzywke na allegro typu adbor ,breaker -z gondola-(nie wydaj wiecej niz 300zł) pozniej kupisz jakas spacerowke np coneco liczy sie waga wozka -do 6-10 -m-ca mozesz miec ciezszy wozek a pozniej zainwestuj w fajna spacerowke a te wozki ciezkie nie sa zniszczone i napewno uda ci sie fajny kupic

Gość podpowiadam
zwroc uwage na koszty wysyłki-ja sprzedawałam adbora i przesylka kurierska wynosiła 50zł-wiec płacilismy my 25 i kupujacy 25 a w komisach maja wysokie marze chyba ze mieszkasz w miescie gdzie masz duzy wybor ja bym szukała okazji na allegro naprawde za 300 zł mozna kupic naprawde dobry niezniszczony wozek

Gość Sumertime79
Mam wózek Jędroch z zeszłego roku, prawie nie używany (10 spacerów), bo dostałam inny. Miałam go wystawić na allegro ale nigdy nie miałam czasu, tak więc wózek czeka w przedpokoju. Ewentualnemu kupującemu dorzucę jeszcze gratis chodzik-jeździk, który kupiłam za ponad stówkę, bo jest już niepotrzebny mojemu dziecku. Mam bardzo dobre i dokładne zdjęcia wózka i chodzika, jeśli jesteś zainteresowana takim wózkiem, podaj maila, a chętnie wyślę Ci zdjęcia. Pozdrawiam.

Gość kasiiii81
Poproszę w takim razie o zdjęcie na: rossi83@o2.pl :) PODPOWIADAM - no własnie można kupić używany i dobry tylko jaki? Ja naprawdę nie wiem co kupić, mała będzie zimowym dzieciakiem, zostały mi 3 tygodnie...

Gość podpowiadam
ja sprzedawałam adbora baby lux-a minusem była waga ok 20 kg ale na okres noworodkowo-niemowlecy był idealny-natomiast w ogole nie funkcjonalny jako spacerowka

Gość podpowiadam
a moze rozejrzyj sie nie za wielofunkcyjnym tylko za typowym głebokim -uzywka) a pozniej kupisz w sklepie nowa spacerowke ,ktora jest dłuzej uzywana

Gość podpowiadam
http://www.allegro.pl/item291479631_wozek_gleboki.html zobacz ten masz za ledwo 50 zł-pozniej sprzedasz na allegro a zainwestujesz w spacerowy ja tak pisze z własnego doswiadczenia bo zrobiłam bład kupujac za 750zł 3 w 1 a sie nie sprawdził jako spacerowy

Gość Sumertime79
OK, wyślę popołudniu jak wrócę z pracy, bo zdjęcia mam na kompie w domu. :-) To dobry, bardzo stabilny wózek, z wyjmowanym leżaczkiem, wielofunkcyjny itp. Wstępnie mogę powiedzieć, że kosztował ok. 700 zł, a na pewno nie będę go sprzedawać za więcej niż 300.