Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maagdaaa

mam dosc samotnosci..

Polecane posty

Gość maagdaaa

mam juz dosc chcialabym sie zakochac ale coraz czesciej mysleze jestem skazana nasamotnosc, w dodatku na sylwestrze pewienkoles prawie mnie nie przelecial, alezostaly mi resztki rozumu i nie poszlo po jego mysli, ale przez to jeszcze bardziej czujeze nie znajde chlopaka ze niktmnienie pokocha wszyscy tylko o seksie mysla maja gdzies uczucia...

Gość maagdaaa
inter chcial mnie przeleciec a wciskal mi wczesniej kity o milosci myslal ze sie nabiore, musialabym byc idiotka chyba zeby sie nabrac najegoteksty...

No ale skąd wiesz, czy jeśli byś się z nim nie pobzykała, wasz związek nie nabrałby tempa? :classic_cool:

Gość maagdaaa
nie wiem,nie jestem dziwka nie zaczynam kazdej znajomosci od seksu, zreszta nawet jesli bym sie znim przespala tomysle ze tymbardziej nicby z tego nie wyszlo...chociaz fajny facet tylko pijany byl..

Spoko :) Już wszystko kumam :classic_cool: Ale tak z ciekawości ;)...co Wy kobiety widzicie w pijanych facetach?:). Przecież to normalne, że pijanemu nie wierzy się jak psu :classic_cool:...pewnie prawił komplementy i obiecał zaręczyny 2 dni później co?:D

Gość maagdaaa
tylko nie wiem skąd się wzieły ślady spermy na mojej kreacji sylwestrowej

Gość maagdaaa
tylko nie rozumiem skąd ślady spermy na mojej kreacji sylwestrowej