Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arya

CZy to ma prawo być nazywane milościa?

Polecane posty

Czy facet który ma dziewczynę ale szuka kochanki, ma prawo mowic, że tą dziewczynę kocha? to jest milość? jak sądzicie?

Gość jak siostre pewnie ją kocha
:O

chyba nie powinnas pytac to jasne jak mozna szukać kogoś innego jak sie ma przy sobie osobe która się niby kocha

Gość sądzimy że raczej nie

no wlasnie... tez tak myślę, że to niemozliwe, żeby ją kochał. i chyba nie ma prawa używać wobec niej sformułowań \'wierzę, że nasza milosc jest wieczna\' :o

to jest juz mniej istotne. nie wiem po co tu napisalam. jedno już wiem: on jej nie kocha obojetnie jak piękny opis ustawi na gg i obojętnie jak piękne rzeczy bedzie jej opowiadał.

nie trzeba było sie pytać bo to jest jasne jak moj facet mowil by mi ze mnie kocha i ze jestem dla niego wszystkim a szukal by jakiejs zeby sie z niąprzespaćto kopnęlabym go w dupe........:/

dziewczyna o której mowie, nie wie że jej facet jest taki.

jak to Twoja koleżanka to na co Tyczekasz weżpowiedz dzieweczynie bo tylko zycie sobie marnuje,ale z drugiej strony jeśli ona go kocha to watpie żeby Ci w to uwierzyła.Miłość jest ślepa

nie, to nie moja kolezanka, ja nie znam tej dziewczyny. ja znam jej chlopaka.

tak. po dosyć długiej znajomości. ale tu nawet nie chodzi o seks. traktowalam go jak przyjaciela. choc przyznam ze mi sie podobal.on szuka kogos z kim bedzie spedzal wolny czas itp. ale ostatnio się trochę zapędzil. chyba chcialby być ze mną a jednoczesnie zostac ze swoją dziewczyną. wlasciwie on traktuje mnie jak swoja dziewczyne. dzwoni do mnie smsuje, nie potrafin ukryc tego, ze mu sie podobam. nie wiem co o tym myslec ;/

znam taki przypadek i wiem jedno nic dobrego z takiego czegos nie wynika.Cgłopak jest jakis nienormalny czy co,ma dziewczyne a szuka przygód.Nie wiem moze jest kiepska w łóżku i nie potrafi mu dogodzić ale nie ma żadnego wytłumaczenia na to co robi ten chłopak.Znając zycie przespalabyśsie z nima on by Cie zostawil.Pewnie szuka wrazen,nie mnie go oceniac.Ile on ma wogóle lat,bo z pewnością niewiele:/

a tak wogóle to skoro tak sięmu podobasz tak mu jest z Tobadobrze to dlaczego nie zostawi tamtej dla Ciebie nie było by mu łatwiej nie zastanawiałaś sięnad tym?:/

on ma 22. on mi sie podoba i bardzo go lubię, ale na pewno nie pozwolę, by do czegoś miedzy nami doszlo. nie w ten sposob. nie zostanę kochanką;/

a mówiłaśmu o tym ze Ci się podoba i woóle?bo jak by na to nie patrzeć gdyby mu na Tobie zależało zerwał by z tamtą i taka jest prawda nie ma co sobie zawracaćgłowe takimi typami jak on....

nie wprost. ale on o tym wie. wiem, że nie ma co zawracać głowy. jakaś głupia jestem, że mnie to w ogóle męczy. powinnam poprostu zlać na niego. a ja się przejmuję i tyle... ;/

dziewczyno czym tu sięprzejmować mało maszchłopaków wolnych.znajdz sobie kogoś odpowiedniego,nawet jak by Ci sięz nim udało to jaką masz pewność ze w stosunku do Ciebie nie zachował by się podobnie