Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelek

jak to w koncu jest z farbowaniem wlosow w ciazy????????????

Polecane posty

Gość pudelek

bo lada dzien bede miala odrost masakra i nie wiem czy rozjasniac, czy po prostu kupic jakis szampon koloryzujacy bez amoniaku i przyciemnic wlosy - czego robic bym nie chciala, bo w ciemnych wygladam jak blada zmora:///// slyszalam tak wiele opinii, ze juz sama nie wiem. jedni mowia nie farbowac, inni farbuja. kolezanka przez cala ciaze robila baleyage i ma zdrowa sliczna coreczke. ale z drugiej strony to chyba ryzyko. a Wy farbujecie wlosy??????????????????

Gość aelkkkkkk
najlepiej obciąc się na łyso i nie będziesz miała problemu

można są teraz farby bez amoniaku, nieszkodliwe idź do salonu i zapytaj

ja farbowałam 2 razxy raz na jasny blad a 2 raz na ciemny brąz :D:D

aelkkkkkk, nie ma to jak zwykła, ludzka uprzejmość :O Ja nie wiem, czy można, ale podniosę ;)

Gość bim bam bom333
ja mialam rozjasniony blond,i musialam zrobic braz,i to pasemkami przez czepek,zeby skory nawet farba niedotknela,lekarz mi calkowicie odradzil farbowania i rozjasniania,mieszkam w niemczech wiec zacofania z jego strony naprawde niema

Gość ettka
aelkkkkkk - skad w ludziach tyle jadu sie bierze???

Gość kasia z glogowa 23
Hej dziewczyny ja co miesiac kupuje miesiecznik m jak mama i ostatnio wlasnie wyczytalam artykul na temat farbowania w ciazy wiec moze wam przepisze:) Czy w ciazy mozna farbowac wlosy????? oczywiscie, do takiego zabiegu nie ma przeciwskazan, wbrew temu co czest mozna przeczytac w internecie, zawarte w farbach skaldniki nie przenikaja do krwioobiegu, nie szkodza mamie, ani nie uszkadzaja plodu. Trzeba jednak pamietac ze w ciazy skora jest rowniez ta na glowie robi sie wrazliwsza i moga ja podraznic skladniki silnych farb do wlosow. Warto wiec uzywac delikatnych preparatow do koloryzacji, takich ktore nie zawieraja amoniaku i nie pachna zbyt intensywnie.

Gość Lena 81
Można jak najbardzeij, farby teraz nie mają amoniaku.

Gość czyli CASTING Loreala
można użyć? bo jest bez amoiaku

Gość kaaaasia
ja farbuje włosy - szamponem bez amoniaku - loreal casting creme, długo sie utzrymuje, polecam go